Když pro vás píšeme o odložené platbě, obvykle předpokládáme, že ji budete využívat z pozice nakupujícího. Ale co když stojíte na druhé straně pomyslné barikády – provozujete e-shop a uvažujete o tom, že by vaši zákazníci tuto službu ocenili? Proto se dnes zaměříme na to, co vám odložená platba může přinést a jak (ne)komplikovaná je její implementace.

Dokázali byste si tipnout, kolik je na českém internetu e-shopů? Několik tisíc? Nebo snad desítky tisíc? Druhá možnost je správně, podle nejnovějších informací Heureky v Česku operuje přes 46 tisíc internetových obchodů. Některé jsou obří a nabízejí tisíce položek, jiné třeba jen pár produktů. A možná, že jeden z nich vlastníte právě vy. 

Uvažujete, že byste svým zákazníkům rádi dopřáli možnost pohodlných nákupů s odloženou platbou Skip Pay? Nebo vás zkrátka jen zajímá, jaké kroky zavedení odloženého placení vyžaduje? Všechny podstatné informace se dozvíte níže. A třeba zjistíte, že odložená platba je přesně to, co by vašemu podnikání mohlo pomoct.

TIP!
Nejsme žádní zelenáči. Chcete nás lépe poznat? Přečtěte si, co už máme za sebou.

Dejte (nám) o sobě vědět!

Aktuálně můžete naši odloženou platbu využít nejen u velkých hráčů na trhu, jako jsou MALL.CZ, Vivantis.cz nebo Leo Express, ale i v menších e-shopech s užší nabídkou. Jejich seznam se neustále rozrůstá. Když se s konkrétním internetovým obchodem dohodneme na spolupráci, je téměř jisté, že jeho majitel novým partnerstvím více získá, než ztratí. Proč? 

Zvedneme vám návštěvnost

Zařadíme vás na seznam e-shopů, ve kterých lze nakupovat s odloženou platbou Skip Pay. Kromě toho, že váš e-shop bude figurovat na našem webu, nezapomeneme vás zmínit ani v newsletterech, které posíláme více než 60 tisícům lidem, nebo na sociálních sítích. To znamená, že do vašeho obchodu zamíří zvědaví zákazníci včetně těch, kteří ho prozatím neznali. 

Můžeme se také dohodnout na zajímavé společné akci, kdy našim zákazníkům nabídneme například dopravu zdarma nebo slevu z nákupu. Tuto informaci rádi odkomunikujeme i v rámci naší mobilní aplikace nebo vás zařadíme do věrnostního programu Odměny

MALL_Pay_klienti
Nakupující chtějí perfektní servis a velký výběr platebních metod.

Každá platební metoda se počítá

Spotřebitelé při nakupování internetu požadují stále komplexnější služby. Chtějí velký výběr zboží, nízké ceny, přehledný web a také velký výběr platebních metod i možností doručení nákupu. O tom, jestli nakoupí právě u vás, rozhoduje celá řada faktorů. A fakt, že jdete s dobou a nabízíte možnost využít odloženou platbu, která odděluje dopravu zboží od platby za něj, může být jedním z nich.

Méně nevyzvednutých dobírek

Pokud ve svém e-shopu nabízíte odeslání zboží na dobírku, určitě velmi dobře víte, že se vám velké množství dobírkových zásilek vrátí bez vyzvednutí, takže pro vás představují zbytečnou investici – časovou, finanční i administrativní. I kdyby si jen část zákazníků, kteří by za normálních okolností volili dobírku, vybrala odloženou platbu, vyděláte na tom, protože vratkovost zboží se pohybuje jen kolem 4 %.

Kromě toho, že je odložená platba na rozdíl od dobírky zdarma, klienti ocení také to, že zboží dostanou bez placení předem. I v dnešní době je totiž používání platební karty při internetových nákupech pro mnoho lidí tabu. A odložená platba jim, když dojde na placení, umožní využít některou z konzervativnějších platebních metod, třeba klasický převod peněz z účtu.

Rizika bereme na sebe

Nikdo nemá rád zbytečné papírování. Chceme, aby nákupy byly snadnější jak pro vás, tak pro vaše zákazníky. A proto vám ve chvíli, kdy si zákazník ve vašem e-shopu mezi platebními metodami zvolí odloženou platbu, odpadají veškeré starosti o peníze, čímž vám ušetříme nejen čas, ale i starosti s hlídáním plateb.

MALL_Pay_benefity
Odložená platba vám přivede nové zákazníky.

Naši klienti sice mají na zaplacení svých nákupů minimálně 30 dnů (a během speciálních akcí i více), ale my vám objednávku uhradíme už do 3 dnů podobně jako byste získali u platby kartou. To znamená, že když se některý z našich zákazníků s platbou zpozdí, což se občas může stát, vás to vůbec nemusí trápit, toto riziko jde za námi. Vaším úkolem zůstane jen zajistit včasné odeslání zboží.

TIP!
Chcete ve svém e-shopu nabízet odloženou platbu Skip Pay? Mrkněte, jaké výhody vám to přinese.

Překopat celý e-shop? To nebude potřeba

Komunikace s vývojáři webů bývá nejen náročná, ale také nákladná.  Proto se obchodníci, kteří by se mohli stát našimi partnery, obávají, že implementace odložené platby bude vyžadovat složité a drahé  úpravy jejich e-shopů. Žádné velké zásahy ale naštěstí nejsou nutné.   

Máte-li e-shop postavený na některém z krabicových nebo open source řešení, např. WordPress, FastCentrik, PrestaShop, Magento, Drupal, OpenCart stačí do webu pro možnost využívání odložené platby přidat hotový modul. Ten si za 2 000 Kč můžete naintegrovat sami, případně implementaci za 4 000 Kč nechat kompletně na nás. A jestliže máte platební bránu od ČSOB, stačí ji upgradovat na nejnovější verzi a odloženou platbu Skip Pay získáte v podstatě automaticky. A jako bonus i Apple Pay.

Chtěli byste se s námi spojit? Máte další dotazy? Napište nám na e-mail sales@skippay.cz, rádi s vámi probereme vaše možnosti. A nebo nám pošlete tip na e-shop, který by v nabídce neměl chybět. Za doporučení můžete získat odměnu 3 000 korun.

Hodnocení článku:

(9 hlasů, průměrné hodnocení: 3.22 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x