Podcasty

Skip Pay Talks #6 – Mujkoberec.cz

Můj koberec je největší český internetový prodejce koberců, který vznikl v roce 2014 a působí v České republice i na Slovensku. Momentálně zaměstnává okolo 30 lidí a jeho obrat se blíží k 200 milionům korun za rok. V nabídce kupující naleznou například ručně tkané koberce dovážené přímo z indických manufaktur nebo umělé trávy do interiéru. […]

Skip Pay Talks #5 – Tereza Léblová

V tomto dílu zjistíte vše o zákaznické spokojenosti ve Skip Pay. Jak funguje naše kontaktní centrum a které týmy ho tvoří? Jak u nás vypadá spokojený zákazník a pomocí kterých metrik spokojenost měříme? A proč je pro nás zákaznická zkušenost a spokojenost tak zásadní? To vše nám prozradí Tereza Léblová.

Skip Pay Talks #4 – Jakub Wagner

Co je to developer experience a jak s ní pracujeme? Proč sbíráme informace o zákaznících a k čemu je pak využíváme? Jaké služby může kupující v aplikaci Skip Pay využívat? Nejen o tom se rozpovídal náš  CTO Jakub Wagner.

Skip Pay Talks #3 – Tomáš Krásný

V tomto dílu Skip Pay Talks je hostem Tomáš Krásný, šéf marketingu Skip Pay. Dozvíte se to, jak řešíme marketing v rámci B2C a B2B, jaké kampaně děláme s e-shopy pro navýšení jejich obratů, co se povedlo a co naopak ne a na závěr také několik rad pro e-shopy.

Skip Pay Talks #2 – Michal Varga

V tomto dílu Skip Pay Talks se zaměříme na propagaci partnerských e-shopů na našem webu. Dozvíte se, jak s nimi pracujeme po integraci, jaké používáme nástroje a proč se vyplatí mít Skip Pay v košíku. Hostem bude Michal Varga z oddělení marketingu.