Den otců se každoročně slaví třetí neděli v červnu. V roce 2024 tento mezinárodní den vychází na 16. června. Přemýšlíte, jakým dárkem potěšit svého tatínka? Připravili jsme pro vás 9 tipů na originální dárky ke Dni otců.

Dárky ke Dni otců 

Nedá váš tatínek dopustit na tradiční dárky, nebo mu naopak rozzáří oči cokoliv nečekaného? S následujícími tipy vedle nešlápnete.  

  • Něco pro chvíle pohody. Dárek pro vášnivého čtenáře je jasný. Nadělte mu novou knihu od oblíbeného autora a připište do ní upřímné věnování. 
  • Něco pro zdraví. Díky pravidelné dávce vitamínů si váš tatínek udrží vitalitu i do vysokého věku. 
  • Něco pro parádu. Zajímavé šperky nejsou výsadou pouze žen. Náramek nebo prsten z chirurgické oceli potěší každého šik tatínka.  
  • Něco pro dobrodruhy. Nepatří váš táta do starého železa a rád zkouší nové věci? Dopřejte mu zážitek na míru třeba v podobě jízdy v nadupaném auťáku, střelby z různých zbraní nebo pilotování letounu. 
  • Něco stylového. Ztrácí tatínek pojem o čase, když se ponoří do své oblíbené činnosti? Pořiďte mu kvalitní hodinky a příště za vámi dorazí na minutu přesně.  
  • Něco pro dlouhé večery. Pokud váš táta rád relaxuje se sklenkou kvalitního alkoholu, darujte mu oblíbenou značku rumu, whiskey nebo brandy v dárkovém balení. 
  • Něco pro moderní muže. Speciální kosmetika na úpravu vousů by měla patřit do základní výbavy každého pána tvorstva. Darujte tatínkovi kosmetiku, díky které bude jeho vous upravený, hebký a voňavý.   
  • Něco pro potěchu oka. Je táta světoběžník nebo nedá dopustit na staré dobré časy? Vyberte plakát podle jeho gusta a poté ho zarámujte jako obraz. 

Dárek ke Dni otců na poslední chvíli 

Zjistili jste právě teď, že je Den otců? Nepropadejte panice a zakupte online dárkový poukaz. Na e-shopu si pak bude moct váš tatínek vybrat dárek přesně podle svých představ. 

Chcete i tak raději přichystat překvapení? Pořiďte zážitkový voucher, ze kterého tátovi spadne brada.    

TIP!
TIP: Máte obavu, že se s výběrem dárku netrefíte? Plaťte se Skip Pay až po vyzkoušení a neplýtvejte čas rozhodováním. Můžete díky tomu objednat prezentů, kolik chcete, a zaplatíte jen ty, se kterými uspějete. Zbytek snadno vrátíte jedním kliknutím online.

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x