Hola, hola, léto volá! Přemýšlíte, kam na dovolenou autem, abyste si užili za málo peněz hodně muziky? Vyrazte na cesty se Skip Pay a ušetřete za dálniční známku a tankování až 1 500 Kč.

Kam v létě na dovolenou autem 

Chystáte se cestovat po vlastní ose? Dovolená autem k moři může být plná dobrodružství. S létem ve vzduchu se lidé nejčastěji vydávají do Chorvatska, Itálie, ale často se jezdí i do Polska. 

Jak ušetřit na dálniční známce 

Ať už je vaše cílová destinace jakákoliv, placeným úsekům silnic a dálnic se zřejmě nevyhnete. Jízda po německých silnicích vás sice nebude stát ani korunu, ale v Chorvatsku, Itálii i Polsku musíte nasypat pár drobných do kasičky mýtné brány. V Rakousku, Slovensku, Maďarku a Slovinsku vás zase nemine pořízení dálniční známky

Online dálniční známka Platnost Cena Cena se Skip Pay 
Rakouská dálniční známka 10 dní 11,50 € ZDARMA
Slovenská dálniční známka 10 dní 12 € ZDARMA
Slovinská dálniční známka 7 dní 16 € ZDARMA
Maďarská dálniční známka 10 dní 16,50 € ZDARMA
TIP!
TIP: Chcete ušetřit za dálniční známku a mýtné? Zaplaťte je novou Skip Pay kartou a slevu až do celkové výše 500 Kč máte v kapse. Navíc získáte až 1 000 Kč na tankování.

Jak ušetřit za tankování 

Nevozte kanystry s levnou naftou zastrčené pod sedadly. Vyrazte autem na dovolenou bez obav, kolik peněz cestou padne na nákup pohonných hmot. Stačí si pořídit balíček MAXI od Skip Pay a tankování kdekoli na světě vám zlevníme až o 1 000 Kč. 

TIP!
TIP: S balíčkem MAXI, jehož součástí je i Skip Pay karta, získáte nejen slevu na dálniční známku a tankování, ale i výběr ze zahraničních bankomatů zdarma a spoustu dalších výhod.

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x