Dovolená autem po Evropě je ideální příležitostí k rozšíření obzorů, načerpání nových zkušeností a sbírání nezapomenutelných zážitků. Chcete si užít road trip, který stojí vážně za to? Vydejte se v létě autem do Itálie a prozkoumejte všechna zákoutí Apeninského poloostrova. Se Skip Pay navíc ušetříte za dálniční známku a tankování až 1 500 Kč.

Proč se vydat do Itálie autem 

Přemýšlíte, jestli je k objevování Itálie lepší zvolit cestu letadlem, nebo vlastní dopravou? 5 důvodů, proč jet autem na dovolenou

  • Zastavíte, kdykoliv se budete chtít protáhnout nebo vás něco zaujme. 
  • Objevíte místa, která v průvodci nenajdete. 
  • Snáze proniknete do tajů italské kultury. 
  • Můžete si vzít s sebou vše, co se do vašeho odbaveného zavazadla do letadla nevejde. 
  • Pro početnější rodinu je to ekonomická varianta cestování. 
TIP!
TIP: Přibalte si na cesty i novou Skip Pay kartu, kterou získáte k balíčku MAXI. Dálnička, mýtné a tankování vás tak vyjde až o 1 500 Kč levněji.

Jak se dostat do Itálie autem 

Z Česka vede cesta do Itálie přes Rakousko a Německo — záleží, z jakého koutu republiky se do země charakteristické svou historií, gastronomií a pohostinstvím vydáte. Za využití německých silnic a dálnic nezaplatíte ani korunu. Při projížděním Rakouskem potřebujete dálniční známku a v Itálii vás zase neminou mýtné brány.  

Jak ušetřit na cestě do Itálie 

Cesta autem do Itálie vás na silničních poplatcích nemusí stát majlant. Jak na to? Nakupte rakouskou dálniční známku nebo zaplaťte mýtné v Itálii novou Skip Pay kartou. Navíc od nás získáte až 1 000 Kč na tankování kdekoliv.  

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x