Že se Skip pay můžete pohodlně a bez obav nakupovat na internetu i v kamenných obchodech, už asi víte. Ale možná ještě neznáte všechny benefity balíčku MAXI, se kterým získáte prodlouženou záruku na 3 roky a pojištění produktů proti rozbití a krádeži úplně ZDARMA. Takže díky němu můžete ušetřit spoustu peněz.

Výhody, za které jinde zaplatíte, vám dáme zdarma

Aby pro vás nákupy s Skip Pay byly opravdu výhodné, automaticky vám k nim přidáme služby, za které byste jinde utratili tisíce korun. Jde o prodloužení standardní dvouleté záruky na 3 roky a pojištění produktů proti rozbití nebo krádeži. Zatímco v obchodech si standardně za prodlouženou záruku i pojištění připlatíte, s námi je máte zdarma a bez jakéhokoli papírování.

Bezvadné je i to, že vůbec nezáleží na tom, kde si zboží koupíte. Ochráníme vám nákupy z e‑shopů i kamenných obchodů, zaplacené naším platebním tlačítkem i Skip Pay platební kartou. V případě rozbití či poruchy vám proplatíme opravu nebo rovnou výměnu za nový kus. Ať už tedy rádi nakupujete na Alza.cz, MALL.CZ, v Electroworldu, Datartu, Hornbachu, nebo třeba úplně jinde, žádný problém – vaše nákupy jsou s námi v bezpečí.

Ušetřete s účtem Plus 5362 Kč při nákupu nového iPhonu
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u telefonu Apple iPhone 13 128 GB na Alza.cz.

Pojištění telefonu, kola nebo nářadí pokryje nečekané nehody

Pojištění, které kryje případné rozbití nebo odcizení, vám automaticky a bez jakéhokoli papírování přidáme k většině produktů v hodnotě nad 1 500 Kč. Namátkou se jedná o smartphony, malé a velké domácí spotřebiče, notebooky, počítače, tablety, fotoaparáty, jízdní kola, nářadí nebo třeba zahradní náčiní.

TIP!
Balíček MAXI vážně stojí za to. Objevte všechny výhody, ktetými je balíček MAXI nabitý.

Pokud se s produktem něco stane, uhradíme jeho opravu nebo vám vrátíme peníze, a to i v případě, že je výrobek opotřebený. Vy zaplatíte jen fixní spoluúčast, která činí 500 Kč bez ohledu na hodnotu výrobku, i kdyby šlo o iPhone za 30 000 Kč. Přestala vám fungovat televize a oprava není možná? Vrátíme vám peníze a vás to bude stále stát jen pětistovku. To samé platí třeba i pro nákladnou opravu notebooku, která se klidně může vyšplhat na tisíce korun.

Ušetřete s účtem Plus 4408 Kč při nákupu nové televize
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u televize LG OLED55A1 na Alza.cz.

Prodloužená záruka vám ušetří spoustu nervů

Záruka nad rámec 24 měsíců, které vám garantuje zákon, je sice skvělá, ale tak trochu i nevděčná. Proč? Doceníte ji až ve chvíli, kdy produkt začne nečekaně stávkovat. I to je důvod, proč lidé často váhají, jestli si za ni mají připlatit. Mnohdy zariskují a vsadí na to, že zkrátka budou mít štěstí a výrobek se neporouchá. Se Skip Pay ale za prodlouženou záruku na 3 roky nezaplatíte ani korunu, získáte ji stejně jako naše pojištění automaticky a bezplatně k většině produktů nad 1 500 Kč, takže se nemusíte zdržovat s počítáním.

Jakmile se vám pojištěný telefon, notebook fotoaparát nebo jiný produkt rozbije, dejte nám vědět a my vám společně s pojišťovnou uhradíme jeho opravu nebo vám vrátíme peníze. A pomůžeme vám i v případě, že byste o pojištěný produkt přišli v důsledku krádeže. Pojistnou událost nám můžete nahlásit telefonicky nebo pomocí online formuláře, v němž popíšete, co se s produktem stalo.

Ušetřete s účtem Plus 2375 Kč při nákupu chytrých hodinek
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch 4 Classic na Alza.cz.

U nás máte 96% jistotu, že to klapne

Máte s pojištěním proti rozbití a krádeži nebo s prodlouženou zárukou špatnou zkušenost, protože vám prodejce v minulosti odmítl pojistnou událost, závadu nebo reklamaci uznat? Toho se u nás bát nemusíte. V 96 % případů totiž vyjdeme našim zákazníkům vstříc, nevykrucujeme se a dobře víme, jaké povinnosti vůči vám máme.

S novým balíčkem MAXI budete mít k dispozici limit až 50 000 Kč a až 50 dní na zaplacení nákupů. Až 90 % útraty si za férový poplatek můžete odložit o měsíc. K účtu vám také zdarma přidáme kartu Mastercard, kterou můžete používat na internetu, v kamenných prodejnách i k výběru z bankomatu.
Ušetřete s účtem Plus 5636 Kč při nákupu nového iPhonu
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u elektrokola Ratikon EHT 9.1 na Alza.cz.

Balíček MAXI jsme zkrátka vytvořili tak, aby vám jeho benefity opravdu pomáhaly a šetřily vám čas i peníze. Pojištění i prodlouženou záruku získáte automaticky, o nic se nemusíte starat a my vám jsme k dispozici v případě jakýchkoliv potíží. Ty samozřejmě vůbec nemusí nastat, ale přesto je fajn vědět, že vám někdo při nákupech kryje záda, nemyslíte?

Hodnocení článku:

(5 hlasů, průměrné hodnocení: 4.60 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x