Že s mallpay můžete pohodlně a bez obav nakupovat na internetu i v kamenných obchodech, už asi víte. Ale možná ještě neznáte všechny benefity účtu Plus, se kterým získáte prodlouženou záruku na 3 roky a pojištění produktů proti rozbití a krádeži úplně ZDARMA. Takže díky němu můžete ušetřit spoustu peněz.

Výhody, za které jinde zaplatíte, vám dáme zdarma

Aby pro vás nákupy s mallpay byly opravdu výhodné, automaticky vám k nim přidáme služby, za které byste jinde utratili tisíce korun. Jde o prodloužení standardní dvouleté záruky na 3 roky a pojištění produktů proti rozbití nebo krádeži. Zatímco v obchodech si standardně za prodlouženou záruku i pojištění připlatíte, s námi je máte zdarma a bez jakéhokoli papírování.

Bezvadné je i to, že vůbec nezáleží na tom, kde si zboží koupíte. Ochráníme vám nákupy z e‑shopů i kamenných obchodů, zaplacené naším platebním tlačítkem i mallpay platební kartou. V případě rozbití či poruchy vám proplatíme opravu nebo rovnou výměnu za nový kus. Ať už tedy rádi nakupujete na Alza.cz, MALL.CZ, v Electroworldu, Datartu, Hornbachu, nebo třeba úplně jinde, žádný problém – vaše nákupy jsou s námi v bezpečí.

Ušetřete s účtem Plus 5362 Kč při nákupu nového iPhonu
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u telefonu Apple iPhone 13 128 GB na Alza.cz.

Pojištění telefonu, kola nebo nářadí pokryje nečekané nehody

Pojištění, které kryje případné rozbití nebo odcizení, vám automaticky a bez jakéhokoli papírování přidáme k většině produktů v hodnotě nad 1 500 Kč. Namátkou se jedná o smartphony, malé a velké domácí spotřebiče, notebooky, počítače, tablety, fotoaparáty, jízdní kola, nářadí nebo třeba zahradní náčiní.

TIP!
Účet Plus vážně stojí za to. Objevte všechny účtu Plus si za férový a předem jasný poplatek výhody, kterými je nabitý.

Pokud se s produktem něco stane, uhradíme jeho opravu nebo vám vrátíme peníze, a to i v případě, že je výrobek opotřebený. Vy zaplatíte jen fixní spoluúčast, která činí 500 Kč bez ohledu na hodnotu výrobku, i kdyby šlo o iPhone za 30 000 Kč. Přestala vám fungovat televize a oprava není možná? Vrátíme vám peníze a vás to bude stále stát jen pětistovku. To samé platí třeba i pro nákladnou opravu notebooku, která se klidně může vyšplhat na tisíce korun.

Ušetřete s účtem Plus 4408 Kč při nákupu nové televize
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u televize LG OLED55A1 na Alza.cz.

Prodloužená záruka vám ušetří spoustu nervů

Záruka nad rámec 24 měsíců, které vám garantuje zákon, je sice skvělá, ale tak trochu i nevděčná. Proč? Doceníte ji až ve chvíli, kdy produkt začne nečekaně stávkovat. I to je důvod, proč lidé často váhají, jestli si za ni mají připlatit. Mnohdy zariskují a vsadí na to, že zkrátka budou mít štěstí a výrobek se neporouchá. S mallpay ale za prodlouženou záruku na 3 roky nezaplatíte ani korunu, získáte ji stejně jako naše pojištění automaticky a bezplatně k většině produktů nad 1 500 Kč, takže se nemusíte zdržovat s počítáním.

Jakmile se vám pojištěný telefon, notebook fotoaparát nebo jiný produkt rozbije, dejte nám vědět a my vám společně s pojišťovnou uhradíme jeho opravu nebo vám vrátíme peníze. A pomůžeme vám i v případě, že byste o pojištěný produkt přišli v důsledku krádeže. Pojistnou událost nám můžete nahlásit telefonicky nebo pomocí online formuláře, v němž popíšete, co se s produktem stalo.

Ušetřete s účtem Plus 2375 Kč při nákupu chytrých hodinek
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch 4 Classic na Alza.cz.

U nás máte 96% jistotu, že to klapne

Máte s pojištěním proti rozbití a krádeži nebo s prodlouženou zárukou špatnou zkušenost, protože vám prodejce v minulosti odmítl pojistnou událost, závadu nebo reklamaci uznat? Toho se u nás bát nemusíte. V 96 % případů totiž vyjdeme našim zákazníkům vstříc, nevykrucujeme se a dobře víme, jaké povinnosti vůči vám máme.

S novým účtem Plus budete mít k dispozici limit až 50 000 Kč a až 50 dní na zaplacení nákupů. Až 90 % útraty si za férový poplatek můžete odložit o měsíc. K účtu vám také zdarma přidáme kartu Mastercard, kterou můžete používat na internetu, v kamenných prodejnách i k výběru z bankomatu.
Ušetřete s účtem Plus 5636 Kč při nákupu nového iPhonu
Srovnání cen pojištění a prodloužené záruky u elektrokola Ratikon EHT 9.1 na Alza.cz.

Účet Plus jsme zkrátka vytvořili tak, aby vám jeho benefity opravdu pomáhaly a šetřily vám čas i peníze. Pojištění i prodlouženou záruku získáte automaticky, o nic se nemusíte starat a my vám jsme k dispozici v případě jakýchkoliv potíží. Ty samozřejmě vůbec nemusí nastat, ale přesto je fajn vědět, že vám někdo při nákupech kryje záda, nemyslíte?

Hodnocení článku:

(5 hlasů, průměrné hodnocení: 4.60 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x