Vaše přání jsou nám rozkazem! Díky novému Skip Pay cashback portálu získáte ze svých nákupů až 5 % zpět. Stačí jen dodržet pár kroků.

Co je to cashback

Cashback (někdy také moneyback) znamená doslova „peníze zpět“ a nabízí skvělou příležitost, jak ušetřit nějakou tu kačku. Když nakoupíte na e-shopu s cashbackem, určité procento zaplacené částky se vám vrátí zpátky do kasičky. Tyhle peníze pak můžete využít na další nákupy se Skip Pay. 

TIP!
TIP: Cashback je forma věrnostního programu – odměna za nákupy v konkrétním e-shopu, kterou jsme pro vás zařídili. Jeho využití nic nestojí, můžete jen získat.

Užijte si všechny výhody cashbacku

  1. Úspora. Korunka cinkne ke korunce a za chvíli máte třeba na nové boty. Nebo na luxusní degustační večeři.  
  1. Pohodlí. Využívání programu je jednoduché, nákup na e-shopu s cashbackem probíhá stejně jako jakýkoli jiný. Jediný rozdíl je, že musíte do e-shopu přejít z cashback portálu. A že na vás pak čeká odměna. 
  1. Žádné omezení. Cashback můžete dle libosti kombinovat s dalšími slevami a akcemi. Vaše úspora během roku tak může být opravdu značná. 

Kolik se dá z cashbacku získat

Záleží na tom, který balíček u nás máte. S balíčkem MINI můžete dostat až 2,5 % z ceny zpět, kdežto balíček MAXI nabízí cashback dvojnásobný – až 5 %. V praxi to znamená, že když nakoupíte za 1 000 Kč, až 50 Kč můžete získat zpět. Konkrétní výše cashbacku se liší obchod od obchodu. 

MINI MAXI
až 2,5 % až 5 %

Jak ušetřit na nákupech

Aby vaše peníze našly cestičku domů, je potřeba dodržet pár jednoduchých kroků. Jednoduchých, ale důležitých; když nějaký přeskočíte, cashback by se vám nemusel přičíst. A to by byla škoda. Jak na to, aby všechno klaplo? 

  1. Pořiďte si některý z našich balíčků (pokud ho ještě nemáte) a přihlaste se do Zákaznické zóny. 
  1. V Zákaznické zóně nebo v apce přejděte do cashback portálu.  
  1. Z nabídky si vyberte e-shop, kde chcete nakoupit, a proklikněte se do něj.  
  1. Ve stejném okně prohlížeče nakupte. Objednávku nemusíte uhradit se Skip Pay, funguje i jakákoli jiná platební metoda.  
  1. Určitou část ceny nákupu získáte zpět. Po uplynutí stanovené doby (závisí na e-shopu, může být až 60 dní) je najdete ve své cashback peněžence. 
  1. Peníze si vyberete formou poukazu, který pak využijete na zaplacení části objednávky nebo vyúčtování v Zákaznické zóně Skip Pay.  

Pro které e-shopy cashback platí

Nakupovat a šetřit zároveň můžete na e-shopech, které jsou uvedené v našem cashback portálu. Najdete tu jak oblíbené známé značky (Dr. Max, Asko nábytek, Notino a další), tak i kvalitní menší prodejce. Maximální výše cashbacku je napsaná u každého z nich. 

TIP!
TIP: Váš oblíbený obchod chybí? Vydržte. Cashback portál je u nás horká novinka, nabídku e-shopů budeme samozřejmě v budoucnu rozšiřovat.

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x