MALL karta

Co je Mall karta?

Mall karta je kreditní karta Mallpay, kterou ve spolupráci s MALL.cz vydává ČSOB. Lze s ní platit jako s běžnou platební kartou nejen na e-shopech, ale i ve všech kamenných prodejnách. S mall kartou ale navíc získáte řadu výhod, jako:

  • slevu až 2 000 Kč na vaše nákupy na MALL.cz, 
  • vyzkoušet zboží objednané online a zaplatit ho do 50 dní od nákupu,
  • prodlouženou záruku na 3 roky,
  • pojištění produktů proti rozbití a krádeži,
  • rezerva až 50 000 Kč kdykoliv to potřebujete
  • bezpečné placení, karta není propojená s bankovním účtem
  • Díky virtuální kartě si zobrazíte platební údaje v mobilní aplikaci a můžete si ji tak přidat do Google Play nebo Apple Pays a platit s ní hned 

Přečtěte si víc o tom, jaké slevy a výhody vám mall karta přinese.

Jak funguje mall karta?

Při platbě mall kreditní kartou nepoužíváte své vlastní peníze, nýbrž peníze vypůjčené od banky. Při jejich splacení v bezúročném období však nezaplatíte nic navíc. Bezúročné období mall karty je 55 dní. 

Jak získat mall kartu?

Na stránkách skippay.cz si vytvořte vlastní účet. V sekci karta pak klikněte na chci kartu a projděte krátkým ověřením.

Kdy přijde mall karta?

Mall kreditní karta vám do schránky přijde do několika dní. S nákupy ale nemusíte čekat než vám domů přijde fyzická plastová karta a můžete začít nakupovat ihned díky možnosti přidat virtuální kartu do mobilu, hodinek nebo náramku.

Jak MALL kartu hodnotí zákazníci? / Co o MALL kartě říkají zákazníci?

Kartu od mallpay používají už tisícovky lidí a my za ní dostáváme (skoro) samé jedničky. Žádná recenze u nás neskončí v koši, proto všechny názory hezky pohromadě najdete tady.

Mall karta poplatky 

Kolik MALL karta stojí? Nesmyslným poplatkům jsme v mallpay dali sbohem. Proto pořízení i používání naší karty je zcela zdarma, a to včetně výběrů z bankomatů po celém světě. Pár korun, které zaplatíte pouze ve výjimečných případech, jako je třeba ztráta karty a podobně, jsme přesně vypsali sem.