Mobilní aplikace

Inovujeme aplikaci! 5 nových funkcí, které si zamilujete

Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a bereme si ji k srdci. A stejně podnětné jsou pro nás i vaše tipy, jak z mallpay udělat tu nejvychytanější službu. Proto jsme v posledních týdnech do naší aplikace přidali hned několik nových funkcí, které jste si nejčastěji přáli. Tady jsou!

Technologie mění platby v lokální e-commerce

Svět e-commerce se rychle mění a tyto změny mají svůj dopad i na platby za online nákupy. Podobně jako v ostatních oborech, i zde má zásadní vliv rozvoj moderních technologií. Pro úspěšné provozování e-shopu a jeho růst, je nezbytné sledovat aktuální trendy doma i ve světě a dokázat na ně reagovat. Kam retail ve své online formě směřuje a na co je potřeba si v souvislosti s platbami dávat pozor, aby váš e-shop držel krok s potřebami zákazníků?

Mastercard Mobile

Aplikace Mastercard Mobile byla předchůdcem digitální peněženky Masterpass. Umožňovala uložení platebních údajů z debetních i kreditních karet a následné bezkontaktní placení pomocí telefonu a QR kódu. Uživatel Mastercard Mobile měl k dispozici také přehled všech svých transakcí. V současnosti nabízí poskytovatel platebních karet Mastercard službu Masterpass, která usnadňuje nákupy v širokém spektru obchodů a poskytovatelů služeb, umožňuje jednoduché dobití […]

Phishing

Phishing je způsob, jak na internetu z uživatelů podvodně vylákat citlivé osobní informace. Podvodníci v rámci této praktiky nejčastěji využívají e-mail nebo různé chatovací aplikace. Phishingová zpráva se tváří jako zpráva od známého poskytovatele služeb, například od banky, od e-shopu, od operátora nebo jiné instituce, a obsahuje odkaz s výzvou ke kliknutí a vyplnění osobních či platebních údajů. […]

4 tipy, jak si zjednodušit nákupy

Míváte tolik práce, že se nestíháte věnovat tomu, co vás baví? Pak musíte vážit čas, nakládat s ním co nejefektivněji a eliminovat činnosti, které vám ho ukrajují. Pokud mezi činnosti, kterým moc nefandíte, patří nakupování, poradíme vám, jak si ho maximálně zjednodušit a zpříjemnit. Stačí vyzkoušet 4 jednoduché tipy, se kterými to bude hračka.

Víte, za co utrácíte? Finanční aplikace to zjistí za vás. Které jsou nejlepší?

Platba sem, platba tam – a najednou s hrůzou zjistíte, že zůstatek vašeho účtu je o dost nižší, než jste si mysleli. Míváte i vy pocit, že vlastně nic moc nekupujete, ale přesto vaše peníze mizí neznámo kam? Pokud už toho máte dost, posviťte si na své výdaje a zredukujte ty, bez kterých se snadno obejdete. Jak na to? Pomohou vám chytré mobilní aplikace. A my vás seznámíme se třemi z nich.