Jste často na cestách a české dálnice znáte už zpaměti? Bez platné dálniční známky se jen tak neobejdete. Pokud vám přidělává rostoucí cena dálniční známky vrásky na čele, nejezděte v rámci šetření přes kotěhůlky a raději nakupte dálničku se Skip Pay. Získat ji můžete zadarmo.

Kde a za kolik koupit dálniční známku 

Dálniční známku pořídíte na e-shopu edalnice.cz nebo na pobočkách České pošty a EuroOil. Jedině tak budete mít jistotu, že je kupon platný. Cena roční dálniční známky ale v roce 2024 prudce stoupne –⁠⁠⁠⁠⁠ za 1 500 Kč ji pořídíte už jen do 29. února. Od 1. března vás jízda po českých dálnicích vyjde o 800 Kč dráž — na 2 300 Kč.  

CO JE POTŘEBA K NÁKUPU DÁLNIČNÍ ZNÁMKY 
 
Nákup dálniční známky je jednoduchý a rychlý. Stačí znát SPZ vašeho auta, určit počátek platnosti známky a zadat své kontaktní údaje. Po úhradě kuponu tak můžete vyrazit rovnou na cesty.
TIP!
TIP: Nechcete platit za drahou dálničku, ale váš současný roční kupon končí až v březnu? Nevadí! Dálniční známku si můžete do konce února koupit za stávající cenu a její platnost nastavit až o měsíc později, tedy nejpozději od 1. 4. Chcete známku nejlépe zadarmo? Pořiďte si bezplatný balíček MAXI, zaplaťte roční kupon do konce února Skip Pay kartou a my vám jeho cenu do koruny vrátíme.

Proč koupit dálniční známku online 

Elektronická dálniční známka má spoustu výhod. Jaké to jsou? 

  • Známku pořídíte kdykoliv z pohodlí domova. Nemusíte tak řešit nekonečnou frontu a otevírací dobu na poště. 
  • Stačí pár kliknutí a dálniční známku snadno opatříte sobě i ostatním členům rodiny.  
  • V klidu si vyberete druh známky (10denní, 30denní nebo roční), datum její platnosti a vyplníte další potřebné údaje.  
TIP!
TIP: Cestujte po silnicích bezstarostně a nečekejte až cena dálničky vyskočí prudce nahoru. Se Skip Pay vám roční známka vítr v peněžence neudělá. Právě naopak – s námi budete brázdit dálnice s úsměvem a zadarmo.

Jak získáte roční dálniční známku zdarma? 

Má vaše vozidlo aspoň čtyři kola a jezdí na klasické pohonné hmoty? Před vjezdem na zpoplatněný úsek silnice musíte mí zakoupenou platnou známku. Chcete vyrazit, kam vás srdce táhne, a nezatížit platbou kuponu váš rodinný rozpočet? Není problém. 

  1. Pořiďte si zdarma balíček MAXI se Skip Pay kartou. 
  1. Nakupte na edalnice.cz do 29. 2. 2024 elektronickou dálniční známku a zaplaťte ji svou novou Skip Pay kartou. 
  1. Slevu 100 % vám připíšeme do pár dnů. Uvidíte ji v přehledu nákupů ve Skip Pay Zákaznické zóně. 
TIP!
TIP: Se Skip Pay získáte zadarmo nejen dálničku. Nakupujte s námi a máte v kapse i slevu 12× 100 Kč na další nákupy, pojištění proti rozbití a krádeži i prodlouženou záruku zdarma, slevu u oblíbených obchodníků a spoustu dalších výhod.

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 4.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x