Skip Pay

Housewarming se Skip Pay: Jak jsme propojili fintech, bankovnictví a e-commerce 

Konec října 2023 přinesl českému finančnímu a e-commerce sektoru výjimečný okamžik – Housewarming se Skip Pay. Tato událost nebyla pouze oslavou přestěhování Skip Pay do nových prostor ČSOB, ale také platformou pro hlubokou diskusi o průsečících mezi bankovnictvím, fintechem a e-commerce. Jak to probíhalo a co je nového ve světě e-shopů?

Odložená platba: Skvělé výhody pro neklidnou dobu, které ale užívejte s mírou

Odložená platba je dnes už běžný nástroj. Vznikla jako moderní alternativa dobírky – aby si zákazníci mohli zboží z e-shopů nejdřív vyzkoušet a až pak ho pohodlně zaplatit. V Česku ji každý rok pravidelně využívají stovky tisíc domácností a my ve Skip Pay měsíčně odložíme platby za desítky milionů korun. Aby ale nevedlo ke zbytečným problémům, má i odkládání svá pravidla. Jaká to jsou?

Skip Pay Talks #6 – Mujkoberec.cz

Můj koberec je největší český internetový prodejce koberců, který vznikl v roce 2014 a působí v České republice i na Slovensku. Momentálně zaměstnává okolo 30 lidí a jeho obrat se blíží k 200 milionům korun za rok. V nabídce kupující naleznou například ručně tkané koberce dovážené přímo z indických manufaktur nebo umělé trávy do interiéru. […]