To, že s sebou odložená platba přináší řadu výhod, už asi tušíte. Ale možná nevíte, ve kterých obchodech ji aktuálně můžete využít. A proto se na ně podrobněji podíváme. Ať už se chystáte s příchodem jara doplnit šatník o nové kousky, pořídit svému domácímu mazlíčkovi obojek proti klíšťatům nebo osvěžit svůj byt, bude se vám následující seznam hodit.

Skip Pay je poměrně mladá služba, která vznikla na podzim loňského roku transformací společnosti Kup Najisto. Navzdory krátké existenci počet e-shopů, kde jejím prostřednictvím můžete nakupovat a zaplatit do 30 dnů od doručení zboží, neustále roste. Protože je Skip Pay součástí stabilní e-commerce skupiny MALL Group, je jasné, že odloženou platbu můžete využít při nákupech na Mall.cz.

Tento obchod asi není nutné příliš představovat, protože dlouhodobě patří mezi největší a nejoblíbenější české e-shopy. Mall.cz díky obřím skladovým zásobám vyniká rychlostí doručení zboží i kvalitní zákaznickou péčí. A sortiment? Na Mall.cz najdete skoro všechno, co vás jen napadne, od elektroniky, vybavení domácnosti a krmiva pro zvířata přes oblečení a sportovní potřeby až po knihy nebo dětské plenky.  

Pokud si nevyberete na Mall.cz, nevěste hlavu a raději mrkněte, jaké máte další možnosti:

Kosmetické vychytávky a módní trendy

Lovíte na internetu nejčastěji nové outfity nebo přírůstky do kosmetického arzenálu? Prozkoumejte nabídku e-shopu Vivantis.cz, jehož zaměření výmluvně prozrazuje motto „Od kabelky po parfém“. Obchod nabízí dámskou i pánskou módu a obuv od oblíbených značek, módní doplňky, pečující i dekorativní kosmetiku a parfémy.

Chcete ještě více kosmetiky na jednom místě? Zamiřte do e-shopu Krása.cz, kde vedle produktů pro péči o tvář, tělo a vlasy najdete také dermokosmetiku, s níž se obvykle setkáte spíše v lékárnách, nebo produkty luxusních kosmetických značek. Fandíte-li spíše přírodním produktům, zamiřte do obchodu Prozdraví.cz. Ten se vedle přírodní kosmetiky zaměřuje také na zdravou výživu a šetrnou péči pro ty nejmenší.

Přírůstek do kosmetické sbírky potěší každou ženu.

Stylové doplňky

Nákupu šperků na internetu se nemusíte bát, stačí si vybrat spolehlivého prodejce. A e-shop Šperky.cz, který vlny českého internetu brázdí už od roku 2001, mezi ně rozhodně patří. Pořídit v něm můžete šperky všeho druhu – od bižuterie za pár stovek až po diamantové skvosty za desetitisíce s dopravou zdarma, výběr je jen na vás…a samozřejmě vašich finančních možnostech. To platí i pro sesterský obchod Hodinky.cz, který má v nabídce tisíce hodinek od renomovaných výrobců. Kromě klasických modelů tu najdete i sportovní a chytré hodinky, které stále zažívají velký boom.

Svěží jaro

S nástupem jara přichází čas parfémů se svěžími tóny. Jistě, můžete zamířit do kamenné parfumérie, ale připravte se na to, že vaše peněženka bude krvácet. Na internetu jsou ceny vůní citelně nižší než v běžných obchodech. Parfém si můžete vybrat v e-shopu Parfémy.cz, kde kromě vůní najdete i značkovou kosmetiku nebo vlasové produkty, nebo obchodě Parfum.cz. Váháte, jakou vůni vybrat? Objednejte si odstřiky různých parfémů, otestujte je a v plné velikosti si pořiďte jen svého favorita. I tak bude výsledná cena nižší než ta v kamenném obchodě a to i díky dopravě zdarma na Parfemy.cz.

Pro domácí mazlíčky

Ať už domácnost sdílíte se čtyřnohým chlupatým kamarádem, nebo třeba rybičkami, musíte při nákupech myslet i na ně. V e-shopu Zoomex.cz pořídíte všechno, co domácí mazlíčci potřebují. Kromě obligátního krmiva nebo podestýlky je teď ideální čas k pořízení antiparazitik, protože klíšťata nikdy nespí – naopak, se zvyšujícími se teplotami vyrážejí na lov. Na Zoomex.cz najdete prémiové granule, hračky pro psy i kočky, akvária pro rybičky, terária pro plazy, ale třeba i potřeby pro koně nebo hospodářská zvířata.

Čtyřnozí kamarádi si zaslouží to nejlepší.

Něco nového do domácnosti

Máte na jaře sklony zvelebovat své bydlení? Pokud se nechcete pouštět do velkých a nákladných úprav, ale jen dodat bytu či domu prvek, který ho oživí, vsaďte na koberec. Na Můjkoberec.cz najdete klasické i moderní kousky, koberce s dětskými motivy, rohože a předložky, ale třeba i umělou trávu, která se hodí na balkon nebo terasu. Ceny koberců startují na pár stokorunách, na své si ale díky ručně vázaným luxusním běhounům přijdou i nároční zákazníci. 

Pro fanoušky technologií

Neokoukaný kabátek ale můžete pořídit i svému smartphonu, tabletu nebo notebooku, a to prostřednictvím Skinzone.cz. V tomto e-shopu vám vyrobí originální polep nebo ochranný polykarbonátový kryt na vaše elektronická zařízení. Pokud jde o motiv, můžete si vybrat některý z nabídky Skinzone,cz, nebo si nechat zpracovat vlastní – třeba oblíbenou fotku. Kromě potištěných krytů všech barev a velikostí  tu seženete také nejrůznější ochranné kryty a fólie.

Novým přírůstkem mezi partnerskými obchody Skip Pay je e-shop Key4You.cz, který je oblíbený především v komunitě hráčů počítačových her. Kromě samotných her se obchod specializuje na prodej digitálních klíčů her. To, že má e-shop mezi „pařany“ skutečně výjimečnou pozici, dokazuje více než šest tisíc uživatelských recenzí na Heureka.cz, z nichž 96 % je pozitivních.

Tip!
Chystáte se na nákup v některém z uvedených obchodů? Skvělá příležitost na vlastní kůži vyzkoušet, jak odložená platba funguje! Za její využití nezaplatíte ani korunu, tak proč ji neotestovat právě teď?


Hodnocení článku:

(8 hlasů, průměrné hodnocení: 3.50 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x