Už tři čtvrtě roku vám usnadňujeme nákupy na internetu a pravidelně vás informujeme o tom, jak chytře využívat odloženou platbu, bezpečně nakupovat na internetu a udržet domácí rozpočet v rovnováze. Jak vlastně služba MALL Pay vznikla? Co se nám za dobu její existence podařilo? A jaké máme plány do budoucna?

Ačkoliv odloženou platbu mallpay můžete využívat od listopadu 2018, není naše služba v oblasti internetových nákupů a platebních metod nezkušeným nováčkem. Její historie je ve skutečnosti o dost delší, protože předchůdcem mallpay je platební nástroj KupNajisto, který pod taktovkou malého týmu vývojářů, obchodníků a marketérů vznikl už v roce 2014 a zařadil se mezi pionýry na poli odložené platby v Česku.

Jak vzniklo MALL Pay
U vzniku KupNajisto, nástroje, který je předchůdcem mallpay, stál malý tým nadšenců.

„Nakupování bez placení“ v lidech – podobně jako většina novinek – nejprve budilo nedůvěru. Ale poté, co ho první odvážlivci vyzkoušeli a zjistili, že plní přesně to, co slibuje, a není v něm žádná záludnost, začala odložená platba získávat stále více příznivců. Ti jednak uvítali, že si mohou produkty před zaplacením na vlastní oči prohlédnout a vyzkoušet, zatímco jiní ocenili, že jim odložená platba umožní nakupovat před výplatou a platit až po ní. 

Kup Najisto, Lymet nebo mallpay?

Služba Kup Najisto v průběhu času změnila název a na přelomu let 2017 a 2018 na trhu nějakou dobu figurovala pod jménem Lymet. Princip jejího fungování ale zůstal stejný – umožňovala lidem objednávat zboží a za nákup zaplatit do 14 dnů po doručení zásilky. Na podzim loňského roku se Lymet proměnil v mallapy a stal se součástí e-commerce skupiny MALL Group, která vycítila, že v odložené platbě dřímá velký potenciál, který Češi zatím naplno neobjevili. 

TIP!
Nedáte při online nákupech dopustit na platbu předem nebo dobírku? Mrkněte na 3 důvody, proč vyzkoušet odloženou platbu.

Letos v dubnu jsme se spojili s dalším silným partnerem – ČSOB. Společně chceme jednak rozvíjet a zvětšovat síť zapojených e-shopů, ale také rozšiřovat nabídku služeb a funkcí, aby služba byla pro klienty co nejkomfortnější. Plánujeme například spuštění vlastní mobilní aplikace nebo zapojení odložené platby mallpay  do platební brány ČSOB. To pro zákazníky znamená významné rozšíření počtu e-shopů, na kterých budou moci výhody platby až po rozbalení vyzkoušet. Zázemí velkého bankovního domu nám do budoucna otevírá nové možnosti také v oblasti platebních karet nebo úvěrů.

Nákupy s přidanou hodnotou

Proč to všechno děláme? Chceme našim klientům nabídnout ty nejlepší finanční služby spojené s online nakupováním! A proto neustále pracujeme na tom, aby pro vás využití odložené platby bylo jednoduché, pohodlné a vždy vám přineslo něco navíc. Začali jsme tím, že jsme vytvořili přehlednou mallpay zónu, rozhraní, kde můžete po přihlášení ke svému uživatelskému účtu sledovat své nákupy i částku, za kterou s námi můžete nakoupit.

MALL Pay a jeho nej
Podívejte se na nákupní zajímavosti z prvních měsíců našeho fungování.

V rámci mallpay zóny nabízíme také možnost prodloužení záruky u vybraných druhů zboží, jako jsou hodinky, mobilní telefony, počítače a další elektronika. Díky tomu si můžete záruční lhůtu, která u spotřebního zboží ze zákona trvá 24 měsíců, prodloužit až o tři další roky. Běžné poruchy a opravy po uplynutí zákonné záruky pak vyřešíme za vás. A v případě neopravitelné závady zaplatíme původní hodnotu zboží. Tím vám pomůžeme ušetřit spoustu času a nepříjemností.

Pokud s námi nakupujete opakovaně, můžete využívat náš věrnostní program Odměny. Za každou zaplacenou objednávku s mallpay vám připíšeme body, které snadno a rychle vyměníte za výhody podle vlastního výběru. Nechybí mezi nimi třeba bezplatné doručení objednávky nebo speciální slevy na vybrané zboží ve výši až 50 %.

A co nejradši nakupujete přes mallpay vy? Podělte se s námi o své tipy v komentářích.

Hodnocení článku:

(7 hlasů, průměrné hodnocení: 4.43 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

1 Comment
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
Ajka

Děkuji vám za tip a tu službu kup najisto. O té čtu teď poprvé a dost mne to zaujalo. Kdo by nechtěl ušetřit na poštovném a nebo ho mít i zdarma 🙂 Je mi jasný, že třeba při posílání do zemí EU to zdarma úplně nejde, alechtela jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s dopravcem Olza Logistics? Mělo by to být take za dobré peníze. Ale ráda si přečtu nějaké tipy.

1
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x