Věrnostní program

4 tipy, jak si zjednodušit nákupy

Míváte tolik práce, že se nestíháte věnovat tomu, co vás baví? Pak musíte vážit čas, nakládat s ním co nejefektivněji a eliminovat činnosti, které vám ho ukrajují. Pokud mezi činnosti, kterým moc nefandíte, patří nakupování, poradíme vám, jak si ho maximálně zjednodušit a zpříjemnit. Stačí vyzkoušet 4 jednoduché tipy, se kterými to bude hračka.

Doprava zdarma. Za kterých podmínek ji obchody nabízí?

I když na internetu často najdete zboží za nižší ceny než v kamenných obchodech, musíte k celkové hodnotě nákupu připočítat ještě poštovné a balné. A tak se může stát, že částku, kterou jste ušetřili, spolkne platba za dopravu. A radost z výhodného nákupu je rázem pryč! Ale nebojte, nic není ztraceno, přečtěte si, jak při nákupech na internetu získat dopravu zdarma.

3 důvody proč nakupovat módu s odloženou platbou

Letní výprodeje se chýlí ke konci, a proto máte poslední šanci nakoupit sezónní oblečení, obuv a doplňky za výhodné ceny. Kamenné obchody i e-shopy si snaží vytvořit prostor pro podzimní a zimní kolekce, a tak většina z nich slevami nešetří. Že přeplněná nákupní centra nejsou zrovna váš šálek kávy? Doplňte svou garderobu na internetu a díky odložené platbě si oblečení beze stresu vyzkoušejte ještě před tím, než za něj zaplatíte!

Napjatý rodinný rozpočet? 7 tipů jak ušetřit za nákupy na mateřské

Spousta rodičů by přísahala, že rodičovská dovolená alias „mateřská“ má do skutečné dovolené pořádně daleko. Péče o dítě se vyrovná plnému úvazku s nepřetržitou pracovní dobou – miminka nebo batolata jednoduše vyžadují neustálou pozornost. Péče o děti je náročná nejen časově, ale i finančně, a proto musejí maminky a tatínkové, kteří se doma starají o potomky, často počítat každou korunu. Patříte mezi ně? Poradíme vám, jak při nakupování ušetřit!

7 tipů, jak chytře nakupovat na internetu a nenechat se oškubat

Nakupovat na internetu v dnešní době zvládne skoro každý. Ale zdaleka ne všichni nakupují chytře. A právě na to často sázejí obchodníci, kteří potenciální klienty bombardují nabídkami a akcemi, které vždy nejsou tak výhodné, jak se na první pohled zdají. Máme pro vás sedmero účinných tipů, jak nakupovat chytře a vyzrát na vychytralé triky e-shopů.