Projekt MALL Pay vznikl na podzim roku 2018, což znamená, že za sebou máme první rok existence. A to je důvod k malé bilanci. Podívejte se společně s námi na to, co se nám v roce 2019 povedlo. A zároveň vám prozradíme, co pro vás chystáme letos.

Čím více nákupů, tím více radosti 

Když má zákazník s nějakou službou pozitivní zkušenost, je pravděpodobné, že se k ní bude vracet. Proto se snažíme, abyste s využíváním odložené platby byli spokojení. I z toho důvodu  jsme pro vás vytvořili věrnostní program, který dostal jednoduchý a všeříkající název: Odměny. Jeho květnovému představení předcházely dlouhé přípravy, kdy jsme program ladili, aby pro vás byl skutečně přínosný.

Jak náš věrnostní systém funguje? Za každých 100 Kč utracených s mallpay platbou vám do uživatelského účtu připíšeme 1 bod. Body také můžete směnit za odměnu podle vlastního výběru – máme pro vás pravidelně extra slevy na nové produkty, bezplatnou dopravu objednávky na výdejní místa nebo zvýhodněnou cenu prodloužené záruky.

TIP!
Speciální slevy a bonusy za nákupy. Objevte náš věrnostní program Odměny.

Appka je na světě! 

Protože chceme, aby pro vás nakupování s odloženou platbou bylo co nejpohodlnější, několik měsíců jsme pracovali na tom, abychom vám v říjnu mohli představit mobilní aplikaci. Díky ní můžete mít nákupy s mallpay vždy na dosah ruky a na jednom místě ve svém chytrém telefonu. Stačí jedno poklepání na displej – a hned máte jasno, jaké je váš aktuální limit na nákupy.

Mobilní aplikace MALL Pay
Sledujte všechny své nákupy v mobilní aplikaci.

Aplikace je jednoduchá a obsahuje přesně ty informace, které jako uživatel mallpay potřebujete – přehled vašich uskutečněných transakcí, termíny, kdy je potřeba probíhající nákupy zaplatit nebo částku, za kterou aktuálně můžete nakupovat. V appce samozřejmě najdete i aktuální stav bonusových bodů nebo seznam e-shopů, kde můžete nakupovat. Mobilní aplikaci mallpay si bezplatně stáhnete v Google Play nebo App Store.  

Nejen e-shopy, ale i zážitky 

Seznam e-shopů, kde můžete využít odloženou platbu, jsme na podzim rozšířili o několik zajímavých partnerů. Mezi naše partnery přibyla například Firmanazážitky.cz, kde můžete pro sebe nebo své blízké pořídit třeba let balonem nebo kurz přežití. Spolupracovat jsme začali také s dopravcem Leo Express, který nabízí jízdenky do českých i zahraničních destinací, nebo pražským vodním světem Aquapalace. K nováčkům se na sklonku roku přidal ještě oblíbený realitní portál Bezrealitky.cz

To znamená, že pomocí odložené platby můžete nakupovat nejen hmotné produkty, ale i zážitky nebo třeba, jako tomu je v případě Bezrealitky.cz, i rozšíření uživatelského účtu. Samotná služba ale funguje stále stejně – poukázku na zážitek nebo třeba jízdenku obdržíte v elektronické podobě ihned a zaplatit můžete kdykoliv během následujících 14 dnů. Platební údaje najdete ve své mallpay zóně a pošleme vám je i do e-mailu.

E-shopy MALL Pay
Seznam e-shopů, ve kterých můžete nskupovat, neustále roste.

 Vánoce bez finančních těžkostí

Dobře víme, že jen máloco dovede provětrat peněženku tak jako vánoční nákupy. Proto jsme u naší odložené platby v listopadu, kdy hon na dárky začíná kumulovat, prodloužili standardní dvoutýdenní splatnost tak, abyste za dárky pořízené před Vánoci mohli v klidu zaplatit až v lednu. Chtěli jsme vám tak ušetřit stres a třeba i zabránit tomu, abyste finanční napětí před svátky řešili pomocí nevýhodné půjčky

https://www.youtube.com/watch?v=yNfhW11tGeo

Díky lednové platbě tak řada z vás mohla část dárků nakoupit z finanční rezervy a část pomocí odložené platby – třeba až po výplatě za prosinec, což je rozhodně příjemné řešení. Nyní se doba pro zaplacení nákupů opět vrátila na standardních 14 dnů, respektive 30 dnů pro členy dětského klubu MALL Pro děti, kteří na MALL.CZ nakupují pro své nejmenší.

Novinky chystáme i na letošek

Nové služby, které vám zpříjemní nakupování, pro vás samozřejmě chystáme i pro rok 2020. Abyste si mohli užít překvapení, nebudeme úplně konkrétní, ale můžeme prozradit, že plánujeme zavést prémiové účty s delší splatností i vyšším finančním limitem pro nákupy. Součástí nadstavbového balíčku bude i platební karta, která vám umožní odloženou platbu využívat v kamenných obchodech.

Kromě toho se chystáme přidat do portfolia našich služeb také pojištění proti rozbití a krádeži zboží nebo prodlouženou záruku. Tyto produkty si nově budete moct zvolit přímo v košíku vybraných e-shopů. Pojistka se bude vztahovat především na elektroniku, zahradní techniku a další pojistitelné zboží.

A to zdaleka není všechno! Sledujte nás na sociálních sítích Facebook nebo YouTube a neunikne vám už žádná zajímavá akce!

Hodnocení článku:

(8 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x