Kazí vám inflace rozpočtové plány? Větší nákupy teď můžete zaplatit po třetinách. Naše nová služba Třetina vám uvolní ruce při plánování náročnějších výdajů, které si raději rozložíte do víc měsíců. Ověření je jednoduché a rychlé a doplacení proběhne automaticky, takže na to nemusíte myslet. Vše je samozřejmě zdarma, bez poplatků a bez navýšení.

Jak funguje nákup na Třetinu?

Při nákupu na e-shopu nebo přímo v platební bráně vyberete platbu na Třetinu a projdete rychlým ověřením. První třetinu ceny pak zaplatíte jakoukoli platební kartou. Potom už jen odsouhlasíte automatickou úhradu zbylých dvou třetin, které se z karty samy strhnou po 30 a 60 dnech. Hotovo, dál už nemusíte na nic myslet. A kdybyste chtěli nákup doplatit dřív, není problém. Nebude vás to stát ani halíř navíc.

Třetina ve smartphonu
Nákup na Třetinu je jednoduchý a rychlý, vše zvládnete pohodlně online.

Rychlé ověření přes bankovní identitu

Čas je drahý, proto zbytečně nezdržujeme. Nečeká vás žádné zdlouhavé opisování čísla občanky nebo dokládání příjmů. Ověření pro platbu na Třetinu proběhne jednoduše online přes vaši bankovní identitu, za pár vteřin máte hotovo. Se Skip účtem Plus je to ještě jednodušší – už se známe, takže můžete Třetinu využít hned. A co je ještě lepší? Váš limit na nákupy zůstane nedotčený.

CO JE BANKOVNÍ IDENTITA?

Bankovní identita neboli BankID je něco jako vaše digitální občanka. Umožňuje ověřit vaši totožnost pohodlně a rychle online. Pokud používáte internetové nebo mobilní bankovnictví, BankID už pravděpodobně máte.

Comgate otevírá Třetině své brány

Třetinu spouštíme rovnou pro celý e-shopový trh. Aby se dostala co nejrychleji i do nejvzdálenějšího kouta galaxie, používáme brány. Ne hvězdné, ale Comgate. A právě díky integraci na Comgate bude Třetina dostupná na 13 tisících e-shopech. Zatím s ní můžete zaplatit nákup od 3 do 15 tisíc.

Různé situace, jedno řešení

Na každodenní nákupy rohlíků asi Třetinu moc nevyužijete. Pokud ale vybíráte třeba dovolenou, možná by se vám hodilo zaplatit ji po částech. Zájezdy můžete na Třetinu nakoupit už teď na jednom z největších českých cestovních portálů Travelking.cz. Rozdělení větších výdajů se může hodit například i u zařizování domácnosti – na Třetinu nakoupíte třeba designový nábytek na Benlemi.cz, kvalitní koberce na MůjKoberec.cz nebo potřeby pro miminko na Chcipleny.cz

Dovolená s Třetinou
Na tři části můžete zaplatit dokonce i dovolenou.
TIP!
Obchody s integrovanou Třetinou budou postupně přibývat. Než se dostane i na ten váš, otestujte si placení se Skip Pay na některém z dalších oblíbených e-shopů.

Myslíme i na kameňáky

Prozatím můžete Třetinu využívat při online nákupech. Nakupujete radši v kamenných obchodech? Brzy se taky dočkáte. Pracujeme na systému, který umožní využít Třetinu přes smartphone pro nákupy úplně kdekoli.

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x