O nás

Odložená platba: Skvělé výhody pro neklidnou dobu, které ale užívejte s mírou

Odložená platba je dnes už běžný nástroj. Vznikla jako moderní alternativa dobírky – aby si zákazníci mohli zboží z e-shopů nejdřív vyzkoušet a až pak ho pohodlně zaplatit. V Česku ji každý rok pravidelně využívají stovky tisíc domácností a my ve Skip Pay měsíčně odložíme platby za desítky milionů korun. Aby ale nevedlo ke zbytečným problémům, má i odkládání svá pravidla. Jaká to jsou?

Rok 2022 ve Skip Pay: Nové jméno a ještě pohodlnější nákupy

Rok 2022 byl v mnoha ohledech náročný. Proto jsme rádi, že jsme vám mohli zajistit pohodlí, jistotu a kupu výhod aspoň při nakupování. I pod novým názvem Skip Pay pokračujeme ve své původní práci a pomáháme vám přeskočit všechny starosti s nakupováním skrze spoustu nových skvělých funkcí a služeb. Co se nám v uplynulém roce povedlo?

Nákupy na Třetinu jsou tu. Rozdělte si platbu na tři části, bez navýšení a bez poplatků

Kazí vám inflace rozpočtové plány? Větší nákupy teď můžete zaplatit po třetinách. Naše nová služba Třetina vám uvolní ruce při plánování náročnějších výdajů, které si raději rozložíte do víc měsíců. Ověření je jednoduché a rychlé a doplacení proběhne automaticky, takže na to nemusíte myslet. Vše je samozřejmě zdarma, bez poplatků a bez navýšení.

I faktury nebo nájem teď můžete zaplatit až za 50 dní

K odložené platbě, která byla dlouho základním pilířem mallpay, postupně přidáváme další vychytané funkce. Ty vám zpříjemní nejen nákupy, ale navíc vám umožní zaplatit nájem, účet za telefon nebo poslat peníze za oběd kamarádovi. Majitelé bezplatného účtu Plus totiž nově mohou odesílat platby na libovolný český účet. Jak novinka funguje?

Inovujeme aplikaci! 5 nových funkcí, které si zamilujete

Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a bereme si ji k srdci. A stejně podnětné jsou pro nás i vaše tipy, jak z mallpay udělat tu nejvychytanější službu. Proto jsme v posledních týdnech do naší aplikace přidali hned několik nových funkcí, které jste si nejčastěji přáli. Tady jsou!

S mallpay v Česku nakoupíte na více než 9 000 místech. Nechybí ani největší e-shopy

Odložená platba byla ještě donedávna internetovým fenoménem. My jsme se ale rozhodli ji přenést i do offline světa. Nejprve jsme přišli s mallpay kartou, kterou můžete platit úplně kdekoliv. A na sklonku roku 2021 jsme se spojili s platební aplikací Qerko, abyste mallpay mohli využít ve více než 700 restauracích, barech a kavárnách po celém Česku.

Vybírejte srdcem, plaťte hlavou, naznačují naši noví maskoti

Série našich podzimních novinek ještě zdaleka nekončí. Abychom co nejlépe podtrhli benefity účtu Plus a mallpay karty, loučíme se s cvičenci, kteří vás v uplynulém roce naučili přeskakovat starosti při nakupování, a nahrazujeme je novými postavičkami srdce a mozku. Chceme totiž, abyste při nákupech s mallpay vybírali právě srdcem, ale platili vždy chytře –⁠ hlavou.