Na podzim oslavíme třetí narozeniny a jako předčasný dárek jsme si nadělili zbrusu nové logo i vizuální identitu. Naše hlavní mise ale zůstává stejná – chceme vám přinášet nové a sofistikovanější možnosti, jak na internetu nakupovat opravdu chytře.

MALL Pay se za necelé tři roky své existence proměnil z fintech startupu s jediným produktem v harmonický ekosystém vzájemně se doplňujících platebních služeb. Nové logo tuto proměnu symbolicky podtrhuje a současně předznamenává revoluční změny jak v našich produktech a službách, tak ve vnímání nákupů samotnými zákazníky.

O chytrém způsobu nakupování totiž dnes mluví kdekdo, ale ve výsledku jsou to obvykle jen prázdná slova. A to se v MALL Pay snažíme změnit. Nakupovat chytře pro nás znamená nakupovat především rychle, jednoduše, bezpečně a samozřejmě co nejvýhodněji.

Jak tedy nové logo vypadá? Dosavadní stylizovanou platební kartu nahrazuje symbol bezkontaktního placení a mění se i zápis samotného názvu. Nově se píšeme mallpay.

„MALL Pay se za poslední roky neskutečně posunul. Už nejsme fintech s jediným produktem, naopak. Novým logem a především novými produkty, které brzy představíme, chceme jasně deklarovat, že jsme digitálním inovátorem ve světě financí.“ 

Adam Kolesa, CEO MALL Pay

Změna loga je jen začátek 

Abychom posunuli zážitek z nakupování o úroveň výš, uvedli jsme v poslední době celou řadu inovací. Jmenujme například nejférovější platební kartu na trhu, generování virtuálních karet s možností zobrazit platební údaje v mobilní aplikaci, rozšíření partnerských e‑shopů na více než 7 000 nebo vstup na trh s chytrým pojištěním kupovaných produktů. I díky tomu jsme za tak krátký čas překonali hranici více než 70 tisíc klientů, kteří s MALL Pay pravidelně platí online i v kamenných obchodech.

Ty nejzásadnější novinky vám ale teprve představíme. A bude to brzy! Věříme, že už se stejně jako my nemůžete dočkat.

Samostatná jednotka s MALL Group v zádech

Změna vizuální identity souvisí také s větším osamostatněním a otevřeností pro celý e‑commerce trh. Jak jsme zmínili, s naší platební metodou nakoupíte už na tisícovkách e‑shopů, nejen na MALL.CZ. A s naší platební kartou dokonce úúúplně všude, kde se dá platit kartou.

„Chceme jasně ukázat, že MALL Pay tu je pro celý trh. Pro e‑shopy, které chtějí zlepšovat své služby zákazníkům, i pro klienty, kteří s námi přeskočí starosti spojené s placením. Neznamená to, že bychom v zádech nadále neměli silnou značku MALL Group, jen jsme vyrostli a dává nám smysl se více osamostatnit – a to i ve  vizuální komunikaci.” 

Adam Kolesa, CEO MALL pay

Hodnocení článku:

(30 hlasů, průměrné hodnocení: 4.10 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

25 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
Vladimír Svoboda

Dobře to vypadá

Stanislava Růžičková

Dobrý den,budete moc u Vás nakupovat i na splátky.Je supr že své služby pořád vylepšujete .Moc Vám fandím.Stáňa

Pavel Molík

Nové iniciativy často mívají tendenci se zvrhnout v iniciativní blbnutí. Na seriózní hodnocení mallpay ještě nedozrál čas.

Pavel Molík

K čemu diskuzní příspěvek, když musí čekat na schválení ?

LADISLAV SARIKUDIS

BLAHOPŘEJI

Milan Havrda

Good

IVANA

SUPER

Pavel Pilich

Velmi přesvědčivé, logické a sympatické. Držím palce a budu vás používat.

Jan Jacunsky

Myslím si ,že jste jeden z nejlepších eshopu na světě!!! Lidi by se měly zamyslet a kupovat jedině přes Mall.cz

Josef Vik

Dříve jsem nakupoval na mall.cz, nyní chodím raději k pružnější konkurenci, i když mají protivnou reklamu. Hlavní důvody? U Vás poplatek za vyzvednutí drobné elektroniky na pobočce 40, poplatek za zaplacení hotově 30, apod. Když člověk kupuje 1 sluchátka za 150 nebo kabel za 50, dost se to prodraží. U konkurence blízko jedné tržnice obojí bez poplatku a ještě to mám skoro při cestě z práce.

Věra Švehlova

můžu z vaší úvěrovou kartou nakupovat potraviny

Milan Havrda

D

Pavel

Dobrý potřebuji si udělat Registrací děkuji

25
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x