Rok 2022 byl v mnoha ohledech náročný. Proto jsme rádi, že jsme vám mohli zajistit pohodlí, jistotu a kupu výhod aspoň při nakupování. I pod novým názvem Skip Pay pokračujeme ve své původní práci a pomáháme vám přeskočit všechny starosti s nakupováním skrze spoustu nových skvělých funkcí a služeb. Co se nám v uplynulém roce povedlo?

Z mallpay je Skip Pay

Protože jsme se stali 100% součástí ČSOB, rozhodli jsme se, že nastal čas na změnu názvu. Rozloučili jsme se se jménem mallpay, které nás provázelo už několik let, a proměnili se ve Skip Pay. Pod novým názvem se chceme odpíchnout k novým službám. Pracujeme s konceptem chytrého nakupování, které umožní pohodlně a bezpečně vyřešit v jedné službě nákup od platby až po případnou reklamaci nebo vratku. 

I když se jmenujeme jinak, než jste byli zvyklí, náš cíl se nemění. Na prvním místě jsou pro nás spokojení klienti, kterým chceme nabízet kvalitní finanční služby zcela zdarma, případně za férový poplatek.

Platba na třetiny bez poplatku

Další velkou novinkou roku 2022 je služba Třetina. Díky ní si platbu za nákupy můžete rozdělit na tři díly. První třetinu zaplatíte platební kartou hned při nákupu a další dvě se automaticky strhnou po 30 a 60 dnech. Větší nákupy vám tak neudělají čáru přes rozpočet, a cena přitom zůstane stejná.

Třetinu jsme rovnou integrovali do platební brány Comgate, abyste ji mohli využívat v co nejvíce e-shopech. A do naší mobilní aplikace jsme také přidali možnost ukládání účtenek, abyste je vždy měli po ruce na jednom místě.

Skip Pay platba
E-shopů, kde můžete Skip Pay využít, každý rok přibývá.

Investice při každém nákupu

Vydělávejte, zatímco utrácíte! Že to zní trochu bláznivě? S našimi investicemi ne! Investování se Skip Pay je velice jednoduché a z vaší strany nevyžaduje takřka žádnou aktivitu. Proto se hodí především pro méně zkušené investory, kteří si chtějí investování vyzkoušet, aniž by podstupovali riziko velkých ztrát. 

Každou platbu Skip kartou nebo platebním tlačítkem vám umožníme automaticky spojit s investicí v řádu desetikorun. Je jen na vás, jestli to bude 10, 50 nebo 100 Kč. Výši investice si během chvilky nastavíte v naší Zákaznické zóně nebo v mobilní aplikaci. Tam zároveň můžete sledovat celkovou investovanou částku i výnosy.

Odesílejte platby bleskově a kamkoliv potřebujete

Představili jsme vám novou funkci, která naše účty přiblížila těm bankovním. Díky tomu můžete se Skip Pay poslat peníze libovolné třetí straně, a to až do výše aktuálního limitu a bez jakéhokoliv poplatku. Platby odcházejí jako okamžité, takže příjemce danou částku obdrží v podstatě obratem.

Platbu lze zadat pomocí příkazu v mobilní aplikaci nebo v klientské zóně na počítači, případně zaplatit vyfocením QR kódu. My platbu okamžitě zpracujeme a odečteme ji z vašeho limitu. Do poznámky pro příjemce navíc automaticky vložíme vaše jméno a příjmení, aby bylo možné platbu jednoduše identifikovat.

Speciální slevy jen pro vás

Když říkáme, že pro naše klienty chceme to nejlepší, myslíme to vážně. Proto jsme pro vás v průběhu roku přichystali hned několik speciálních akcí. Na jaře to byla například sleva 20 % na nákup veškerých potravin nebo 10% zvýhodnění při tankování pohonných hmot na čerpacích stanicích.

V době letních dovolených jsme vám zase nabídli jeden z nejlepších směnných kurzů pro platby v zahraničí, a to díky cashbacku ve výši 3 %. To znamená, že jsme vám 3 % z hodnoty všech nákupů uhrazených Skip kartou vrátili zpět na účet. Výhodnější kurz byste v létě našli jen málokde.

Nákupy se Skip Pay
Chceme, aby vám nákupy dělaly radost.

Vrácení zboží nebylo nikdy jednodušší

Občas se stane, že vám zboží z online obchodu zkrátka nesedne nebo nesplní vaše očekávání. Abychom pro vás usnadnili vrácení takového produktu, spojili jsme se s portálem Retino, který zajišťuje, aby vratky byly pro nakupující co nejjednodušší.

V Přehledu nákupů v Zákaznické zóně Skip Pay najdete tlačítko, které vám umožní si „objednat“ vrácení zboží. A o celý proces se pak za vás postará Retino. Vrácení zboží se tak obejde bez zbytečných průtahů nebo nutnosti komunikovat s e-shopem

Děkujeme, že jste s námi byli v roce 2022 a věříme, že vám budeme zpříjemňovat nákupy i letos. A pokud pro nás máte jakýkoliv tip na vylepšení našich služeb, dejte nám určitě vědět. Rádi se na každý váš nápad podíváme.

Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 2.50 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

5 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
Marek7306

A kde je ta dálniční známka zdarma ?

Pavlína Koňariková

Dobrý den, Marku, informace o probíhající akci na dálniční známku zdarma najdete tady.

Denisa Zedníčková

Dobrý den, i mě zajímá dálniční známka?

Pavlína Koňariková

Dobrý den, Deniso, informace o probíhající akci na dálniční známku zdarma najdete tady.

Gabriela

🙂

Last edited 1 rok ago by Gabriela
5
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x