Hledáte lásku na celý život nebo si chcete jen povyrazit? Tak nebo tak, randění je občas dřina. Proto jsme se rozhodli vám to trochu usnadnit. Dobýváme seznamky! Randěte s námi vyšší ligu, je to snadné a nic to nestojí.

Objevte chytrý způsob randění

➡️ Až 50 dní na vyzkoušení partnera

➡️ Až 50 000 Kč na randění

➡️ Pojištění proti nemocem a nevěře

➡️ Prodloužená záruka 3 roky po svatbě

➡️ Investice za každý dárek

➡️ Mobilní apka pro kontrolu partnera

➡️ Odměna za každé rande

➡️ Prověření partnera

➡️ Sleva na první rande

➡️ Žádné závazky

Až 50 dní na vyzkoušení partnera

Vycouvat ze vztahu můžete i normálně, to není žádná novinka. Když si ale lásku vyhlídnete přes nás a do 50 dní to neklapne, vykompenzujeme vám ztracený čas a proplatíme i zbytečně vyhozené peníze. Randit tak můžete o sto šest bez obav a výčitek.

Až 50 000 Kč na randění

Jste v tom až po uši a bojíte se, aby pohádka neskončila předčasně? Od nás dostanete na randíčka až 50 000 Kč, abyste si pokaždé udrželi laťku hodně vysoko. Květina sem, kino tam, už nemusíte počítat, jestli je ta správná chvíle dělat gesta. Oslňovat můžete pořád.

mallpay na seznamkách
Revoluční, chytré, pohodlné. To je seznamování s mallpay.

Pojištění proti nemocem a nevěře

Všichni víme, jak může být rýmička nebo bolest hlavy otravná. O to víc, když jí trpí naše drahá polovička. Pro všechny případy tak proplatíme léčebné výlohy, ať to stojí, co to stojí. Ale rýmička není to nejhorší. Nechceme to přivolávat, ale zakoukat se do někoho jiného občas holt může každý. Kdyby vám proto někdo partnera ukradl, seženeme vám nového!

Prodloužená záruka 3 roky po svatbě

Změna je život a ne vždycky jde všechno podle plánu. Zjistili jste až po  svatbě, že to není takové terno, jak se zdálo? U nás můžete partnera i po 3 letech manželství vrátit nebo vám proplatíme párové terapie.

Investice za každý dárek

Sypete do partnera peníze, protože mu chcete udělat radost? To chválíme. Zároveň ale myslíme i na vás. Proto každou utracenou korunou ze společné kasičky nad rámec běžných výdajů chytře investujeme, abyste z toho také něco měli.

Partner stále pod kontrolou v mobilní apce

Něco tady nehraje, chová se divně, zdržel/a se v práci, ale přitom v tu chvíli platil/a v restauraci. Naše apka odhalí a prozradí všechno. Ale ne jen to špatné. Pomůže, i když třeba jen chcete mít přehled o společných výdajích, protože šetříte na nový byt.

✅ Odměna za každé rande

Randit může být vyčerpávající. Proto vás za každé absolvované rande (ať už úspěšně či neúspěšně) odměníme. Dostanete od nás body, které vyměníte třeba za nový outfit na další schůzku nebo bolestné za promarněný čas. Vybírat můžete až do aleluja.

✅ Prověření partnera

Důvěřuj, ale prověřuj. Než se s někým zaháčkujete, důkladně ho pro vás proklepneme. Žádná bokovka, dítě z předešlého vztahu ani báchorky o počestnosti si na nás nepřijdou.

✅ Sleva na první rande

První dojem se napodruhé udělat nedá. Proto u nás máte na první rande pořádnou slevu, abyste se mohli vytáhnout. Michelinská večeře, lístky do Národního nebo víkend v Benátkách? Nápadům se meze nekladou.

✅ Žádné závazky

Chcete si užívat a na nic vážnějšího se necítíte? Žádný strach. Partnera s mallpay můžete kdykoliv bez vysvětlování, slz a zlomeného srdíčka pustit k vodě. My už mu to nějak vysvětlíme.

🤔😇❤️

Podtrženo, sečteno, asi je vám jasné, že tohle zatím neumíme. Umíme ale jiná kouzla. Mrkněte na výhody placení s mallpay a pojďte na rande s námi.


Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x