Opakuje se to před každými narozeninami, výročím nebo třeba Mezinárodním dnem žen – brouzdání po internetu, obcházení obchodů a nenápadné výslechy okolí. Vybrat dárek pro přítelkyni může být oříšek. Kéž by tak existovalo něco univerzálního, co rozzáří oči jakékoli ženě! Proto pro vás máme 5 osvědčených dárků, se kterými zabodujete.

1. Šperk jako sázka na jistotu

Není snad žena, kterou by nepotěšil třpytivý klenot. Perlové náušnice, náhrdelník s přívěskem nebo třeba zlatý náramek se hodí k jakékoli příležitosti. Zkuste vypozorovat, jaké kousky má vaše partnerka ráda a jaký má styl. Třeba ve zlatnictví KLENOTA také radí, že se rozhodně vyplatí vsadit na kvalitu – tak dostane vaše drahá polovička dárek s dlouhou životností, který jí bude dělat radost roky.

Šperk k MDŽ
Šperk bude obdarované dělat radost celé roky.

2. Parfémy a kosmetika, aby se mohla hýčkat

Příjemnou vůní přítelkyně zcela jistě nepohrdne. Pokud nevíte, co mezi všemi těmi flakonky hledat, zkuste přivonět k parfémům či toaletním vodám, které už doma má. Jsou mezi nimi spíš svěží, citrusové vůně nebo těžší, dřevité? To vám pomůže zúžit výběr.

Vedle nešlápnete ani s oblíbenou kosmetikou. Můžete vsadit na sadu produktů od značky, kterou vídáte v koupelně nejčastěji. Každá žena si více potrpí na něco jiného. Mohou to být horké koupele s voňavou solí, různé obličejové masky nebo peelingy či péče o ruce a nehty. Když budete všímavý, neunikne vám, čím se ráda rozmazluje, a to jí pak můžete dopřát.

TIP!
Pokud zrovna nemáte na rozhazování, nemusíte věšet hlavu. Dárek totiž můžete pořídit s odloženou platbou.

3. Kabelka na všechny nezbytnosti

Ano, my víme, muži mívají mezi všemi těmi kabelkami, taškami a psaníčky často prostě guláš. Jak tedy vybrat tu pravou? Pokud se necítíte na odvážné volby, držte se univerzálních barev, jako je černá, šedá nebo béžová. Velikostí a tvarem se inspirujte u kabelek, které vaše partnerka nosí nejčastěji. A v neposlední řadě – sáhněte po některé z ověřených značek. Ženu vždy potěší, když do kvalitní kabelky nemusí investovat sama a získáte tak nepochybně pár bodů k dobru.

Květina MDŽ
Květina, ať už řezaná, nebo v květináči, nikdy neurazí.

4. Dekorativní doplněk do domácnosti

Většina zástupkyň něžného pohlaví si je v jedné věci hodně podobná – rády zkrášlují své příbytky. Proto se můžete vydat cestou pořízení hezkého interiérového doplňku. Třeba vonné tyčinky a difuzéry nebo pletené taburetky v jejích oblíbených barvách pěkně zútulní byt. Aroma difuzér zase pomůže navodit tu správnou romantickou atmosféru pro příjemně strávený večer ve dvou.

TIP!
A co takhle prodloužený víkend? Vyrazte hned a za jízdenku plaťte až za 14 dnů!

5. Nezapomenutelné chvíle

Je vaše milá akční a toužila vždycky po nějakém přílivu adrenalinu? Překvapte ji třeba tandemovým seskokem nebo jízdou rychlým autem. Víte, že má za sebou náročné období a víc by se hodil oddych? Můžete zařídit třeba víkendový wellness pobyt, kde načerpá nové síly. Za příležitost vypnout vám bude určitě vděčná. Zážitek, který pořídíte online, vám navíc může vytrhnout trn z paty, i když sháníte něco na poslední chvíli.

Jaké dárky tedy u dam vedou, už víte. Aby měl váš výběr co největší úspěch, chce to být pozorný. Tak budete tušit, po jaké barvě kabelky nejlépe sáhnout nebo jakou zvolit dekoraci. Pokud stále váháte a jste zdatní diplomaté, zkuste nenápadně zavést rozhovor na téma, nad kterým si při výběru lámete hlavu. A když bude nejhůř, poradí vám také kamarádka vaší partnerky. A nezapomeňte – dárek od srdce je tvořen energií, kterou do jeho výběru vložíte.

6. Spodní prádlo

Dárek který potěší oba. Pokud jste doposud nevybrali z našich tipů na dárky, máme ještě jeden tip. Kupte přítelkyni spodní prádlo se slevou na Trenýrkárna. Nová podprsenka nebo kalhotky jsou ideálním dárkem jak pro ženu samotnou, tak ve finále i pro muže, který ji obdaruje. 

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x