Svátek zamilovaných připadá každoročně na 14. února. Pokud přemýšlíte, čím obdarovat svou drahou polovičku, ulehčíme vám to. Připravili jsme pro vás 10 tipů na valentýnské dárky. Pro něho i pro ni.

Dárky k Valentýnu pro ženy

Dejte své partnerce najevo, že ji znáte a víte, co má ráda. S následujícími tipy nemůžete šlápnout vedle.

  • Něco do vázy. Květiny patří mezi dary, kterými (většinou) nic nezkazíte. Zkuste to ale letos jinak. Originálně. Překvapte partnerku a předejte jí kytici s osobním přáním prostřednictvím kurýra. Objednejte kytici online, zaplaťte a o vše ostatní se už postará rozvoz květin.  
  • Něco blyštivého. Dokažte ženě, že vám na ní opravdu záleží. Darujte jí jedinečný šperk, který jí bude dělat radost den co den. 
  • Něco pro tělo. Oblíbený parfém, vyživující pleťový olej nebo vonná svíčka. Za tyto dárky si vysloužíte nemalé obejmutí.  
  • Něco dechberoucího. Překvapte partnerku a nadělte jí společný romantický zážitek, na který jen tak nezapomene.  
  • Něco pro oba. Znáte snad vhodnější den, kdy můžete darovat spodní prádlo, které potěší i vaše oko? 
Valentýnské dárky nemusí být nuda

Dárky k Valentýnu pro muže

Vybrat k Valentýnu dárek pro muže je často tvrdý oříšek. Přinášíme vám několik zaručených tipů, které nikdy nezklamou.

  • Oblíbená lahvinka šnapsu. Pokud váš partner rád večer relaxuje se sklenkou kvalitního alkoholu, dopřejte mu tento zážitek i na Valentýn. Darujte mu oblíbenou značku rumu, whiskey nebo brandy v dárkovém balení. 
  • Šperkem ani muže neurazíte. Nebojí se váš muž vyčnívat z davu? Pořiďte mu stylový ocelový nebo kožený náramek. Díky tomu si na vás vzpomene pokaždé, když pohlédne na své zápěstí.  
  • O fous lepší plnovous. Speciální kosmetika na úpravu vousů by měla patřit mezi základní výbavu moderního lumbersexuála. Darujte partnerovi kosmetiku, díky které bude jeho vous upravený, hebký a voňavý.  
  • Kdo si hraje, nezlobí. Potěšte svého muže vysněnou elektronickou hračkou, ze které se bude radovat jako malý kluk. 
Dejte svému partnerovi nebo partnerce najevo, co pro vás znamená

Dárek k Valentýnu na poslední chvíli

Pokud jste právě teď s hrůzou zjistili, že je Valentýn, nestavujte se na benzínce pro plyšáka nebo zvadlou růži. Situaci můžete ještě s noblesou zachránit. Zakupte online dárkový poukaz. Na e-shopu si pak bude moct vaše partnerka (partner) vybrat dárek přesně podle svých představ.  

Chcete i tak raději přichystat překvapení? Pořiďte zážitkový voucher, ze kterého vaší drahé polovičce spadne brada.   

TIP!
Bojíte se, že se s výběrem dárku netrefíte? Plaťte se Skip Pay až po vyzkoušení a neplýtvejte čas rozhodováním. Můžete díky tomu objednat prezentů, kolik chcete, a zaplatíte jen ty, se kterými uspějete. Zbytek snadno vrátíte jedním kliknutím online.

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 3.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x