Vánoce přicházejí, z nazdobených obchodů vyhrávají koledy, z domácností se line vůně cukroví a vy marně přemýšlíte, co nadělit svým blízkým pod stromeček? Přinášíme vám několik tipů na originální vánoční dárky, se kterými vedle rozhodně nešlápnete.

Vánoční dárky pro ženy 

Zajímají vás tipy na vánoční dárky pro něžné pohlaví? Sáhněte po klasice, bez které by Vánoce nebyly Vánocemi. 

  • Pod stromečkem nesmí chybět ani kvalitní parfém. Dopřejte ženě možnost se zahalit do parfému své oblíbené značky

Vánoční dárky pro muže 

Potěšit na Vánoce muže se může často zdát jako velmi tvrdý oříšek. S naší pomocí ho dokážete rozlousknout. 

  • Jakým dárkem zaručeně potěšíte svého muže? Nadělte mu vysněnou elektronickou hračku, ze které se bude radovat jako malý kluk. 
TIP!
TIP: Udělají vám vánoční nákupy pořádný vítr v peněžence? Nakupte dárky teď a zaplaťte je až po Vánocích. Navíc získáte slevu až 1 000 Kč na první nákup a 12× 100 Kč na ty další.

Vánoční dárky pro děti 

Rozzářené dětské oči plné nadšeného očekávání jsou k nezaplacení. Také se tak těšíte, až budou vaše ratolesti nedočkavě trhat vánoční papír, aby zjistily, co se skrývá uvnitř tajemných balíčků? 

Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů
Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů

Vánoční dárky pro celou rodinu 

  • Nezapomínáte si hrát? Vyberte si z pestré nabídky her ty, u kterých se celá rodina pobavíte nejen během dlouhých zimních večerů. 
  • Kdy je vhodné začít plánovat dovolenou? My říkáme — včera bylo pozdě. Vezměte věci do svých rukou, protože taková dovolená od Ježíška si zaslouží nejedno objetí. Se Skip Pay ji navíc pořídíte na Třetinu. 
  • Vidíte se mezi svátky zachumlaní pod dekou s dechberoucí knížkou v ruce? Pořiďte napínavé čtivo všem členům své rodiny a užijte si společnou pohodu.  

Dárek k Vánocům na poslední chvíli 

Začínáte panikařit, protože vám právě došlo, že jste v tom předvánočním shonu na někoho zapomněli? Nestavujte se na benzínce pro předraženou bonboniéru nebo vůni do auta. Situaci můžete ještě s noblesou zachránit. Zakupte online dárkový poukaz. Na e-shopu si pak bude moct obdarovaný vybrat dárek přesně podle svého gusta.  

Chcete i tak raději přichystat překvapení? Pořiďte zážitkový voucher, ze kterého obdarovanému spadne brada. 

TIP!
TIP: Bojíte se, že se s výběrem dárku netrefíte? Nakupujte se Skip Pay! Dárky tak zaplatíte až po rozbalení a vyzkoušení. A to, co nesedne, snadno vrátíte jedním kliknutím online.

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 3.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x