Čas do Štědrého dne se krátí, ale nápady nepřicházejí? Pokud si marně lámete hlavu s tím, co svým blízkým pořídit pod stromeček, mrkněte na naše dárkové tipy. Všechny navíc můžete nakoupit s odloženou platbou a zaplatit za ně až v lednu. Nekomplikujte si život a objevte nákupy, které vám ho naopak usnadní.

Dárky pro partnerku, maminku nebo babičku

Oblíbená vůně

Jaký je nejlepší dárek pro ženu? Skoro každá vám potvrdí, že se bez oblíbené vůně necítí ve své kůži. Proto správně zvoleným parfémem nikdy nic nezkazíte. Můžete jít na jistotu a pořídit parfém, který má ráda, nebo zariskovat a vybrat ten, který se líbí vám. Mezi ty nejoblíbenější patří třeba La vie est belle od Lancôme nebo parfém Sì z dílny Armani. Milovnice klasiky a těžších vůní zase neurazíte klasikou v podobě Chanelu No. 5.

TIP!
Letos váš účet nevykrvácí. Nakupte dárky teď a zaplaťte za ně klidně až po Vánocích.

Domácí kavárna

Pokud si vaše manželka, partnerka nebo sestra potrpí na dobrou kávu, pořiďte jí přístroj, díky němuž si ji bude moct připravit i doma. Ať už má ráda cappuccino, latte macchiato, americano nebo flat white, určitě ji potěší kvalitní kávovar. Velký výběr presovačů v různých cenových relacích najdete na MALL.CZ. Kávovar nezapomeňte doplnit kávou z dobré pražírny, aby si obdarovaná mohla svůj šálek vychutnat ještě během Štědrého večera. Zkrátka nejlepší dárek pro ni, ze kterého budete profitovat i vy.

Kávovar k Vánocům
Káva jako od baristy? S tím správným strojem bez problémů.

Aby měla přehled o čase

Pokud si vaše partnerka nepotrpí na šperky, můžete jí pořídit hodinky. I když jsme si zvykli čas kontrolovat spíše na telefonu, mohou být hodinky osobitým módním doplňkem. Budete-li hledat  hodinky v moderním minimalistickém stylu, mrkněte na nabídku značek Komono nebo Skagen, klasiku zase najdete u DKNY. A aktivní sportovkyni, která fandí moderním technologiím, určitě udělají radost chytré hodinky s dopravou zdarma na Hodinky.cz.

Pro manžela, bratra nebo tatínka

Zážitek, na který nezapomene

Nemůžete najít ten správný dárek pro muže? Stále více lidí dává před hmotnými dárky přednost zážitkům. Odpovědí na tuto poptávku je Firmanazážitky.cz, která nabízí celou řadu atraktivních aktivit. Váš sportovně založený bratr možná ocení lekci surfování a přítel nebo tatínek zase jízdu ve Ferrari. Nebo na to jděte chytře a nadělte manželovi zážitek pro dva, třeba večeři v restauraci Oblaca, kterou si užijete i vy.

TIP!
Kde nakupovat s odloženou platbou? Prohlédněte si kompletní seznam e-shopů.?

Doplňky pro miláčka na čtyřech kolech

Tráví váš drahý tráví spoustu času v garáži, kde „tuní“ vozový park? Pak mu zaručeně udělá radost příslušenství do auta. To můžete vybírat v e-shopu Autoprofi.cz, který je nováčkem mezi obchody, v nichž můžete využít odloženou platbu. Pořiďte mu třeba autokameru, nové handsfree pro bezpečnou jízdu při telefonování nebo nabíječku na autobaterii, která dokáže ušetřit spoustu starostí. Nejlepší dárek pro něj je ve skutečnosti pro jeho auto. Ale hlavní je, že udělá radost.

Dárek pro řidiče
Žádného vášnivého řidiče neurazíte kvalitním příslušenstvím.

Železná ponožková zásoba

Ano, je to klišé. Jenže lichožrouti, i když je ještě zatím nikdo neviděl, žijí v každé domácnosti. A proto jsou ponožky, které často nevydrží v páru, tím nejvděčnějším měkkým dárkem pro muže. A protože si Vánoce žádají něco speciálního, zapomeňte projednou na černou klasiku, a raději sáhněte po stylové sadě ponožek Tommy Hilfiger nebo trochu odvážnějším setu od Happy Socks.

Pro děti, teenagery a domácí mazlíčky

Nábytek, který roste s dětmi

Zařaďte mezi hromadu hraček, které vaše děti najdou pod stromečkem, také praktický dárek v podobě rostoucí židličky. Tu lze díky důmyslné konstrukci přizpůsobovat velikosti dítěte v průběhu několika let. Pokud chcete myslet dopředu, můžete dítěti pořídit také odrážedlo, které sice venku neužije hned, ale na jaře mu jistě dá pořádně zabrat. A pokud budete mít od září doma školáka, jasnou volbou je školní aktovka.

Pokud je váš potomek ve věku, kdy touží po trochu „dospělejším“ dětském pokojíčku, vyměňte autíčka nebo domeček pro panenky za závěsné houpací křeslo. To je dostupné hned v několika barevných provedeních a představuje stylový bytový doplněk, který se pro dítě stane pohodlným útočištěm.

Potěšit zvládnete i náročné teenagery

Vybírat dárky pro puberťáky není ta nejvděčnější činnost na světě. Jestliže máte doma takzvaného „pařana“, tedy fanouška počítačových her, mrkněte na nabídku e-shopu Key4You.cz, který prodává nejen hry, ale také digitální klíče k nim. Mladou slečnu zase potěší módní kousek do šatníku, třeba z e-shopů Shim.cz, který se soustředí na aktuální trendy, nebo Šatynajedničku.cz, jehož doménou jsou šaty všeho druhu.

Dárek pro pařmeny
Víme, co udělá radost fanouškům počítačových her.

Pro čtyřnohé členy domácnosti

Ať už chováte psa, kočku, křečka, králíčka nebo hroznýše, není nic divného na tom, že zvířátko považujete za právoplatného člena rodiny, který si také zaslouží malou pozornost. Vybrat ji můžete v e-shopu Zoomex.cz. Pejska rozhodně neurazíte balíčkem kvalitních pamlsků, kočka ocení nové škrabadlo a křeček třeba novou atrakci, na které si pořádně protáhne.

EXTRA TIP pro celou rodinu: Vydejte se na výlet!

Že už jste dlouho nebyli na rodinné výpravě? Tak se vydejte na výlet nebo rovnou  prodloužený víkend. Auto nechte doma, protože tentokrát se jede vlakem. Ať už zůstanete v Česku, nebo se rozhodnete vypravit za hranice, u černo-oranžového dopravce Leo Express jízdenky pořídíte s odloženou platbou a 10% slevouCestování vlakem v sobě spojuje trochu dobrodružství,  hodně pohodlí a také menší zátěž pro životní prostředí.

Jestliže vás baví vodní radovánky a nejste z Prahy, můžete se vlakem vydat do vodního světa Aquapalace v pražských Čestlicích. V největším tuzemském aquaparku s mnoha atrakcemi, restauracemi i wellness prostorem si budete i v průběhu zimy připadat jako na letní dovolené. Kromě toho, že si vstupenku do Aquapalace můžete pořídit s odloženou platbou, získáte navíc slevu ve výši 300 korun na příští návštěvu vodního ráje.


Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 4.33 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x