Den matek se každoročně slaví druhou květnovou neděli. V roce 2023 vychází tento mezinárodní den na 14. května. Přemýšlíte, jakým dárkem potěšit vaši maminku? Připravili jsme pro vás 14 tipů na originální dárky ke Dni matek.

Tradiční dárky ke Dni matek

Má vaše maminka nebo babička ráda tradiční dárky a víte, že s experimenty byste u ní neuspěli? Darujte jí klasiku v podobě květiny, kosmetiky nebo čokolády.

  • Něco na okrasu. Květiny patří mezi nejčastější dárky pro maminky ke Dni matek. Nechcete stát dlouhou frontu v květinářství? Jde to i jinak. Objednejte květiny online. Můžete je předat osobně nebo maminku překvapit kurýrem, který jí kytici i přání doveze za vás.
  • Něco na památku. Fotodárky dokážou chytit za srdce. Dodejte vzpomínkám nový život a natiskněte vaše fotografie do fotoalba, na polštář, hrnek nebo jako magnetku.
  • Něco pro chvíle pohody. Dárek pro vášnivou čtenářku je jasný i v tento den. Nadělte jí knihu a připište do ní upřímné přání.
dárky pro babičky

Netradiční dárky ke Dni matek

Chcete se letos vytáhnout a pořídit originální dárek ke Dni matek? S následujícími tipy strčíte své sourozence s dary hravě do kapsy.

  • Aby mohla dělat parádu. Má vaše maminka styl a nosí zajímavé šperky? Vyberte jí náušnice, náramek nebo řetízek z chirurgické oceli a nechte na něj vygravírovat třeba monogram.
  • Aby se naučila něco nového. Maluje vaše maminka ráda, nebo má naopak pocit, že ji tento talent minul? Darujte jí plátno, které pomocí čísel snadno vymaluje a vytvoří tak krásný obraz.
  • Aby neztrácela pojem o čase. Zapomíná si babička včas vyzvedávat vnoučata na hlídání, nebo je naopak zapomíná vracet? Pořiďte jí stylové hodinky, které jí přesně ukážou, kolik už je hodin.
  • Aby podtrhla svou osobnost. Parfém je neviditelný módní doplněk, který o svém nositeli prozradí víc než spousta slov. Pořiďte mamince její oblíbený parfém nebo ji překvapte novinkou na trhu se slevou na Notino.
  • Aby se mohla kochat. Miluje maminka Elvise Presleyho nebo by ji potěšil plakát s kresbou Alfonse Muchy? Vyberte plakát podle jejího gusta a poté ho zarámujte jako obraz.

Dárek ke Dni matek na poslední chvíli

Pokud jste právě teď zjistili, že je Den matek, nepropadejte panice a zakupte online dárkový poukaz. Na e-shopu Vivantis si pak bude moct vaše maminka vybrat dárek přesně podle svých představ.

TIP!
TIP: Je vaše maminka fanynka televizních seriálů? Dopřejte jí možnost se na ně dívat bez reklam a v dobu, která jí nejvíce vyhovuje. Založte si účet Plus a získejte Voyo na půl roku zdarma.

Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 3.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x