Neustále pracujeme na tom, aby využívání MALL Pay bylo pro naše zákazníky co nejjednodušší a nejpohodlnější. Proto jsme vymysleli způsob, jak nákupy s odloženou platbou ještě vylepšit – vytvořili jsme věrnostní program se spoustou slev, výhod a akčních nabídek. Jak se k nim dostat a užít si internetové nákupy na maximum?

Možná to sami znáte. Máte plnou peněženku věrnostních kartiček, ale reálně využíváte jen pár z nich. O tom, po kterých saháte nejčastěji, rozhoduje mimo jiné i nastavení věrnostního programu daného obchodníka. Když víte, že se vám použití kartičky opravdu vyplatí, rádi pro ni sáhnete. Pokud je ale systém odměn komplikovaný a nepřináší vám výhody, které skutečně pocítíte, pak věrnostní karta v peněžence jen zbytečně zabírá místo. A prakticky stejně – jen bez kartiček – to funguje i v online světě.

Věrnostní program, který dává smysl

Když jsme vymýšleli, jaký by měl být náš věrnostní program, chtěli jsme, aby především dával smysl – aby byl srozumitelný, uživatelsky přívětivý a přinášel členům skutečné výhody a odměny místo symbolických slev a marketingových hesel. Proto jsme se rozhodli, že se na to, jak by měl ideální věrnostní program vypadat a fungovat, zeptáme přímo zákazníků, a to prostřednictvím průzkumu. Co jsme se dozvěděli?

Ukázalo se, že Čechů, kteří rádi nakupují na internetu, stále přibývá. Online cestou nejčastěji nakupují elektroniku, hračky a produkty pro děti, kosmetiku a parfémy, oblečení, sportovní vybavení nebo krmivo pro domácí mazlíčky. Více než polovina respondentů nám prozradila, že věrnostní programy využívají. Nejčastěji je k tomu motivuje možnost získat slevu na nákup nebo body, které lze vyměnit za různé odměny a speciální nabídky pro členy, ale oblíbené jsou i dárky k nákupu.

Nejčastěji lidé nakupují na internetu elektroniku, kosmetiku a produkty pro děti

Sbírejte body a výhody za nákupy bez rizika

I když od počátku fungování Skip Pay našim registrovaným zákazníkům čas od času posíláme slevy na nákupy nebo kódy, díky nimž získají třeba dopravu zdarma, chtěli jsme dopřát něco navíc také zákazníkům, kteří se k nám vracejí a nakupují s námi opakovaně. Po zvážení všech pro a proti jsme se vydali cestou bodů za realizované nákupy. Zkrátka a dobře – čím více nákupů, tím více odměn, slev a výhod.

Za každý realizovaný a zaplacený nákup s Skip Pay vám nyní připíšeme body, které budete moct směnit za výhody podle vlastního výběru. Namátkou půjde třeba o bezplatné doručení objednávky na výdejny, slevy až 50 % na nejrůznější produkty – aktuálně třeba špičkový smartphone Huawei P30 za neodolatelnou cenu 9 999 Kč – nebo slevu na prodloužení záruky zboží.

Rozhodnutí, jaký benefit je pro vás nejlepší, zkrátka necháme na vás. Abyste o svých nákupech s Skip Pay a odměnách, které můžete využít, měli co nejlepší přehled, připravili jsme pro vás na webu zbrusu novou sekci, v níž můžete na jednom místě sledovat jednak své nákupy, ale také odměny a výhody, které můžete při dalším nákupu čerpat.

A jaká odměna by udělala radost vám? Nabídku výhod chceme dále rozšiřovat, proto nám klidně do diskuze níže pošlete své tipy, rádi na ně mrkneme.

Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x