Odložená platba je způsob nákupu na internetu, kdy zboží platíte až po prohlédnutí a vyzkoušení. Na rozdíl od dobírky vás ale nic nestojí. Jaké mýty kolem odložené platby kolují? Uvedeme je na pravou míru.

Mýty spojené s odloženou platbou 

Kolem odložené platby se točí spousta polopravd. Jak je to s ní ale doopravdy? 

Mýtus č. 1: Odloženou platbu nikdo nepoužívá 

Fakta: Odložená platba se stává běžným způsobem placení, který je díky svým nesporným výhodám čím dál oblíbenější. V současnosti ji nabízejí desetitisíce online prodejců a využívají statisíce lidí.  

Mýtus č. 2: Odložená platba je stejná jako dobírka 

Fakta: Za dobírku platíte poplatky a zboží hradíte dopravci při předávce balíku. Díky odložené platbě neplatíte za zboží předem ani kurýrovi u dveří. Zaplatíte jenom to, co si po vyzkoušení necháte. Co nechcete, pošlete zpět. Odpadne vám tak čekání na peníze za vrácené zboží. 

Mýtus č. 3: Za využití odložené platby jsou velké poplatky 

Fakta: Odložená platba je krátkodobý úvěr, za který nemusíte zaplatit ani korunu navíc. Stačí ho jen splatit včas. U nás vám nehrozí ani žádné poplatky za sjednání a na blížící se datum splatnosti vás včas upozorníme zprávou nebo e-mailem. Nemusíte se tak bát, že byste na placení zapomněli. 

JAK FUNGUJE ODLOŽENÁ PLATBA
 
V partnerských e-shopech při výběru platební metody zvolte odloženou platbu Skip Pay. Kurýr vám doručí balíček, vy si zboží v klidu prohlédnete, a co se vám nelíbí, jednoduše vrátíte. Zaplatíte jen to, co si necháte. 
 
Pokud máte účet Plus od Skip Pay, stejným způsobem nakoupíte kdekoli, kde se dá platit kartou. K účtu Plus totiž zdarma získáte Skip Pay kartu, která nabízí stejné výhody jako odložená platba plus ještě něco navíc. 

Mýtus č. 4: Odložená platba není bezpečná 

Fakta: Právě naopak. Při využití odloženky nemusíte nikam zadávat své platební údaje. Nehrozí vám tak vybílení vašich úspor třeba při nákupu z neznámého e-shopu. 

Mýtus č. 5: Odložená platba je zaznamenána v registru dlužníků 

Fakta: Odložená platba se nehlásí do bankovního ani nebankovního registru dlužníků, vaši žádost např. o hypotéku by tedy neměla nijak ovlivnit. 

Mýtus č. 6: Žádost o odloženou platbu je složitá 

Fakta: Ve Skip Pay může odloženou platbu do 5 000 Kč využít téměř kdokoliv. Stačí k tomu pouze jméno, e-mail a telefon. Pokud chcete mít limit na nákupy až 50 000 Kč, potřebujeme vás lépe poznat. Na to vám stačí 10 minut v pohodlí domova a založení účtu Plus

Mýtus č. 7: Odloženou platbu využijete jenom při nákupu na internetu 

Fakta: Založte si zdarma účet Plus od Skip Pay. K němu získáte i naši platební kartu MasterCard, se kterou zaplatíte všude, kde berou karty. Tedy i v kamenných obchodech.  

Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x