Počet zákazníků, kteří využívají naši odloženou platbu a rádi s námi skipují, tedy přeskakují starosti při nakupování, roste. To znamená, že se neustále zvětšuje i objem dat a osobních údajů, s nimiž pracujeme. Přečtěte si, k čemu zákaznická data a údaje využíváme a jak je chráníme, aby byly v naprostém bezpečí.

Stále větší a větší část našich životů se přesouvá do online prostředí. Technologie využíváme pro poskytování či usnadnění i těch nejběžnějších činností a služeb. S tím výrazně stoupá počet informací, které naše společnost produkuje. Tyto informace jsou stále detailnější a poskytují skutečně plastický obrázek o životě každého člověka i organizace. Široce dostupné jsou proto i nejrůznější nástroje pro rychlé a efektivní zpracování velkého objemu dat.

Co z toho plyne? Hodnota informací výrazně stoupá. Pro osobní údaje se někdy používá pojem „ropa budoucnosti“. To platí samozřejmě i pro nás v mallpay. 

Zákazník je pro nás na prvním místě

Abychom klientům mohli naše služby poskytnout, musíme si být jistí, že jim naše produkty nezkomplikují život. Proto pečlivě prověřujeme jejich příjmyvýdaje a kontrolujeme například i záznam v úvěrových registrech. Pro zajištění rychlého a bezpečného fungování našich služeb potom potřebujeme znát i další informace o tom, kdo jsou naši klienti, jak s námi komunikují, kde nakoupili a podobně.

Pohodlí zákazníků je pro nás prvořadé
Pracujeme na tom, aby online nákupy byly maximálně pohodlné.

Jinými slovy, informací a údajů o našich zákaznících či obchodních partnerech máme k dispozici hodně. K čemu tedy tato data využíváme?

Na prvním místě je pro nás zákazník. Proto průběžně analyzujeme, jak se s námi našim zákazníkům skipuje, jak jim vyhovují webové stránky, jestli správně funguje komunikace s e-shopy nebo zda někde nedochází k jakýmkoli potížím. Pokud například z dat zjistíme, že je některá část našich stránek pro klienty méně přehledná, okamžitě se pustíme do nápravy.

Nakupte hned, plaťte až do 50 dní
Nakupte hned, plaťte až do 50 dní

Situace na trhu se mění každým okamžikem. Abychom na změny dokázali rychle reagovat, je nezbytné vědět, co se právě děje. O jaké zboží a způsob dopravy mají naši klienti momentálně největší zájem, kdy naše služby využívají, co jim nevyhovuje nebo jak nám za využité služby platí.

Efektivně řídit fintech společnost s vysokými ambicemi je možné pouze při schopnosti analyzovat vývoj na trhu, znát chování klientů i obchodních partnerů a rychle na to vše reagovat.

Zákaznická data střežíme jako oko v hlavě

Informace a osobní údaje mají velkou hodnotu, na jejich ochranu proto klade velký důraz i právní řád. Všichni si jistě pamatujeme zkratku GDPR (General Data Protection Regulation, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které upravilo pravidla pro využívání osobních údajů a zvýšilo pokuty za jejich porušení.

TIP!
Naše služby jsou naprosto bezpečné. Přečtěte si, jak chráníme vaše data.

Pro nás v mallpay je jednou z klíčových hodnot důvěra našich zákazníků. Nejen v tom, že jim pomůžeme skipnout starosti při nakupování, ale i v ochraně jejich soukromí a důvěrnosti našeho vztahu. Zpracování osobních údajů v mallpay proto plně odpovídá požadavkům GDPR a naše klienty o něm zcela transparentně informujeme.

Osobní údaje zpracováváme jen tehdy, pokud je to nezbytné pro poskytování našich služeb, plnění právních povinností, například při ověřování úvěruschopnosti nových klientů, nebo pro ochranu našich oprávněných zájmů. Typicky se jedná o ochranu před podvodným jednáním.

K dalšímu využití, zejména pro pokročilý marketing a profilování, používáme osobní údaje jen se souhlasem klienta. Informace o našich klientech samozřejmě nikomu nepředáváme. Důvěrná data našich klientů neposkytujeme ani členům skupiny Mall Group a ČSOB. To znamená, že se o ně nedělíme ani s e-shopem MALL.CZ. Důvěra klientů i obchodních partnerů je pro nás zkrátka na prvním místě.

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 3.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x