Zdá se, že letošní zimu, která byla mimořádně mírná, pomalu, ale jistě střídá jaro. A protože s sebou nové roční období obvykle přináší i sezónní nákupy, máme pro vás tipy na internetové obchody, ve kterých můžete jarní nezbytnosti nakoupit s odloženou platbou.

1. Nové přírůstky do šatníku

Až uložíte zimní bundy, šály a čepice na dno skříně, možná zjistíte, že by váš šatník snesl menší jarní upgrade. Pokud se vám nechce naslepo bloumat obchody s módou nebo se tísnit v miniaturní zkušební kabince, objednejte si nové oblečení online se slevou na Vivantis. Díky odložené platbě si módní kousky můžete v klidu vyzkoušet doma, protože na zaplacení objednávky budete mít celé dva týdny. A když vám náhodou některý z nich nesedne, můžete ho s klidem vrátit, aniž byste museli řešit vracení peněz za už uhrazenou zásilku.   

TIP!
Módu můžete vybírat třeba v e-shopu Vivantis, který nabízí dámské i pánské oděvy oblíbených značek. Elegantnější kousky pořídíte v obchodě Šatynajedničku.cz, zatímco nabídka Shim.cz cílí spíše na mladší zákazníky, kteří hledají žhavé trendy za příznivou cenu.

2. Revize sportovních potřeb

Pokud se rádi hýbete, určitě vás těší, že se díky přívětivějšímu počasí a delším dnům můžete opět vrhnout do venkovních sportovních aktivit. Než si začnete dávat do těla, zkontrolujte, jak je na tom vaše sportovní vybavení, na které se přes zimu jen prášilo. Mají vaše běžecké boty dny největší slávy za sebou? Světla na kole se odmítají rozsvítit? Nebo jste zjistili, že se chrániče, které jste ještě loni používali při jízdě na in-linech, vypařily neznámo kam? Tak s tím něco udělejte, protože sport musí být především bezpečný a pohodlný.

TIP!
Širokou nabídku sportovních potřeb najdete ve sportovní sekci obchodu MALL.CZ. Pokud fandíte outdoorovým dobrodružstvím, zamiřte do e-shopu Boll.cz. A jestli vás baví bojové sporty, vše potřebné seženete na Hayashi.cz.
Kolo na jaře
Jezdíte na kole? Zkontrolujte, jestli je vaše výstroj kompletní.

3. Jarní úklid

Řada českých domácností „slaví“ příchod nového ročního období generálním jarním úklidem. Naznačily nesmlouvavé sluneční paprsky i vám, že se mytí oken a utírání prachu nevyhnete? Tak zatněte zuby a pusťte se do toho. Když budete postupovat systematicky, uvidíte, že vám úklid půjde pěkně od ruky. Asi jen málokdo považuje uklízení za svou oblíbenou kratochvíli, ale pravdou je, že v domácnosti, kde je pořádek, se žije lépe než v chaosu, kde nic nemá své místo.

TIP!
Ať už jste zvyklí používat celý arzenál čisticích prostředků, nebo jen jeden univerzální přípravek, vždy uspějete na MALL.CZ. Úklid vám zpříjemní také praktičtí pomocníci z e-shopu Leifheit, kde najdete šikovné vychytávky pro každý kout domácnosti.

4. Dětské zboží pro ty nejmenší

Nejspolehlivějším ukazatelem toho, že čas běží jako splašený, jsou děti. Šance, že se vaši potomci vejdou do oblečení a bot, které nosili minulé jaro, je takřka mizivá. Dětské oblečení má v podstatě charakter rychloobrátkového zboží, a proto mnozí rodiče sahají po kouscích z druhé ruky, což je ekonomičtější i ekologičtější řešení. Praktické jsou také „rostoucí“ produkty, které se dají upravit tak, aby dítěti mohly sloužit delší dobu. Rostoucí může být nejen oblečení, ale i nábytek, jako jsou dětské židle nebo třeba postele.

TIP!
Díky MALL klubu Pro děti můžete nakupovat dětské oblečení i hračky s výraznými slevami a navíc za vše zaplatit až do 30 dní.Pokud pátráte spíše po dalším vybavení, nábytku do dětského pokojíčku nebo novém odrážedle, mrkněte do e-shopu Židleproděti.cz.
Děti na jaře
Jaro s sebou přináší nová dobrodružství v přírodě.

5. Produkty pro zdraví

Jaro bývá považováno za období, kdy se lidský organismus probouzí ze zimní letargie, a proto si mnoho lidí dopřává nejrůznější očistné kúry nebo detoxikační či hubnoucí programy. I když si myslíme, že si tělo zaslouží poctivou péči po celý rok, je lepší začít na jaře než nikdy. Proto si dopřávejte dostatek pohybu, kvalitní a rozmanitou stravu nebo se jednou za čas vydejte třeba na odpočinkový wellness víkend nebo alespoň na masáž, která vás pozvedne na těle i na duchu.

TIP!
Nejrůznější vitamíny a doplňky stravy najdete v e-shopu Prozdraví.cz. Organismus nakopne také tradiční jihoamerický nápoj maté z lístků cesmíny paraguayské – velký výběr nabízí e-shop Máte Maté. A pokud chcete zdravě mlsat, uniknout by vám neměla ani oříšková másla Lucky Alvin, která, kromě toho, že skvěle chutnají, tělu dodají kvalitní tuky.

Hodnocení článku:

(4 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x