Odložená platba MALL Pay vznikla proto, aby vám zpříjemnila a usnadnila nakupování. A my ji teď posouváme ještě o level výš. Jak? Pomocí SKIPOVÁNÍ! S odloženou platbou, jak jste ji znali ve více než 100 e-shopech, se loučit nemusíte. Teď ji ale doplňují novinky, které vám umožní nakupovat až do 50 000 Kč a se splatností až 50 dnů. Začněte přeskakovat starosti při nakupování hned teď.

Už od vstupu na trh od vás sbíráme všemožné postřehy a tipy na to, co bychom mohli změnit nebo zlepšit. Tyto připomínky nám umožňují náš produkt průběžně ladit a posouvat kupředu. Díky zpětné vazbě víme, že vás odložená platba mallpay baví a usnadňuje život. Ale zjistili jsme také, že by mnozí z vás uvítali vyšší limit pro nákupy nebo více času na uhrazení objednávky. Proto jsme několik měsíců pracovali na tom, abychom vám vyšli vstříc. A teď se s námi můžete pustit do skipování!

Nepříjemnosti při nákupech? Skipněte je

Když jsme hledali název, který by naši vylepšenou službu nejlépe vystihoval, zaujalo nás anglické sloveso skip, respektive jeho význam „přeskočit“. Naším cílem totiž je, abyste při online nakupování mohli jednoduše přeskočit to, co by vás mohlo zdržovat. A tak vzniklo „skipování“, díky němuž bude nakupování příjemnější, rychlejší a efektivnější.

https://www.youtube.com/watch?v=NcSgIjyNObY

Co budete moct s klidem „skipnout“? 

  • Zdlouhavé opisování údajů z platební karty a jejich sdílení s obchodníky.
  • Placení předem u zboží, které jste si nemohli prohlédnout a osahat.
  • Odpočítávání dnů a hodin do termínu výplaty nebo rodičovského příspěvku. 
  • Obavy z toho, že se produkt, po kterém pokukujete, se v mezičase vyprodá.
  • Čekání na vrácení peněz, pokud vám produkt nesedne.

Při výběru zboží se navíc vůbec nebudete muset držet zkrátka, protože skipování lze využít na nákupy v hodnotě až do 50 000 Kč. A objednávku pak uhradíte ke 20. dni následujícího měsíce, takže si dobu na zaplacení můžete protáhnout až na 50 dnů. Další novinkou je, že pokud se vám nehodí zaplatit celou částku naráz, můžete uhradit jen část a zbytek si za rozumný poplatek posunout na následující měsíc.

Pokud chcete o nové nákupní disciplíně zjistit víc, mrkněte na náš web. Všechny novinky vám podrobně i zábavně představí naši cvičenci, kteří jsou na skipování přeborníci. A rádi do něj zasvětí i vás. Kromě toho si dole na stránce můžete v naší hře vyzkoušet, jestli máte na přeskakování překážek talent.

Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů
Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů

Vyberte si skipovací účet s hromadou benefitů

Abyste skipování mohli využívat naplno, čeká vás jen krátké ověření, které můžete provést v internetovém bankovnictví nebo za pomoci proškoleného kurýra. Nezabere vám víc než 10 minut. Po úspěšném ověření si vyberete jeden ze skipovacích účtů a můžete se pustit do pohodlného nakupování. V čem se naše nové účty od sebe liší?

Přehled našich účtů MALL Pay
Přehled našich účtů MALL Pay

Účet START

S tímto základním účtem, který můžete využívat zcela zdarma, vám připíšeme věrnostní body za každý provedený nákup a přidáme také možnost si o měsíc posunout zaplacení objednávky. Ideální pro každého, kdo hledá jednoduchý způsob, jak si online nákupy zpříjemnit a zjednodušit.

Účet PLUS

Chcete-li pohodlně nakupovat jak na internetu, tak i v kamenných obchodech, zvolte účet PLUS. Za férový měsíční poplatek 39 Kč s ním získáte fyzickou kartu, kterou můžete využívat i pro každodenní nákupy, a také bezplatné služby řemeslníka do domu zdarma. Ten vám –⁠ podobně jako hodinový manžel –⁠ dvakrát do roka pomůže s drobnými domácími opravami. Nebo konečně přivrtá poličku, na kterou se chystáte už dva roky. Samozřejmostí je i možnost si za malý poplatek o měsíc posunout termín zaplacení nákupů. Pokud se pro účet s kartou rozhodnete rovnou, ušetříte až 500 Kč díky 10% uvítací slevě na váš první nákup s kartou na MALL.CZ.

TIP!
Vyzkoušejte Skipovací kartu pro ještě jednodušší nákupy.

Účet KOMPLET

Pro náročné jsme připravili skipovací účet KOMPLET. Ten vám za 89 Kč měsíčně nabídne vše, co účet PLUS, ale navíc i bezplatnou dopravu zásilek na výdejny, tři vydání časopisu dTest nebo přístup do databáze s výsledky spotřebitelských testů. Jako nášup vám přidáme trojnásobný počet věrnostních bodů za každý nákup. A pokud se náhodou vyskytne nějaký problém, kolegové na zákaznické lince se vám –⁠ coby váženému klientovi –⁠ budou věnovat prioritně

Stav vašeho nákupního účtu můžete spolu s veškerými termíny pohodlně sledovat po příhlášení do Zákaznické zóny mallpaynebo v nové mobilní aplikaci, kterou jsme pro vás připravili. Tu si můžete bezplatně stáhnout jak v Google Play, tak i v App Store. Tak co, skipnete si s námi?

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

2 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
Jaro

Nevím si to vynachvalit

Adam

Děkujeme, Jaro.

2
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x