Odložená platba je oblíbená platební metoda, která vám může hodně ulehčit život. Umožní vám totiž zaplatit za vaše nákupy až 50 dní po objednání. Jak tuto platební metodu využít naplno? Sepsali jsme pro vás 5 situací, ve kterých vám odloženka vytrhne trn z paty.

Když nechcete před výplatou chroupat tvrdé rohlíky 

Plánujete každou korunu, ale udělaly vám čáru přes rozpočet nečekané výdaje a na účtu vám zbývá posledních pár korun? Nemusíte si brát půjčku a platit nesmyslné úroky, nebo si přeposílat peníze ze svého spořícího účtu. A už vůbec není potřeba nekvalitně jíst, omluvit se z oslavy narozenin nebo odložit důležité nákupy. Využijte odloženku a nutné platby si zdarma posuňte. Nakupte, co potřebujete, a zaplaťte to klidně až za 50 dní. Zdarma a bez háčků.  

TIP!
TIP: Chcete mít po ruce rezervu na nenadálé výdaje? Založte si účet Plus od Skip Pay ještě dnes a čerpejte všechny výhody, které přináší.

Když si chcete zboží v klidu osahat 

Stresuje vás představa přeplněného obchodu a nelichotivého světla ve zkušebních kabinkách? Chcete si být jistí, že vybrané oblečení máte doma s čím zkombinovat? On-line nákupy jsou pro vás tou pravou volbou. Nestane se vám tak, že v rychlosti nakoupíte oblečení, které vám úplně nesedne nebo se vám k ničemu nehodí a bude zbytečně ležet na dně skříně. Šetřete raději čas i peníze. Objednejte si více kousků s kupóny About you oblečení domů a v klidu si je vyzkoušejte, ať máte jistotu, že vám padnou jako ulité. Zaplatíte jen ty, které si necháte.  

NEČEKEJTE NA VRÁCENÍ PENĚZ 
 
Objednané zboží z e-shopu je potřeba nejprve zaplatit. Pokud se ho po převzetí rozhodnete poslat zpět, musíte zároveň čekat na vrácení peněz. V jednu chvíli tak nemáte ani zboží, ani peníze. To se vám s odloženou platbou od Skip Pay nestane. Zaplatíte pouze za zboží, které si necháte. Ostatní jednoduše vrátíte zpět. 
odložená platba

Když plánujete velké nákupy

Máte před Vánoci velké výdaje nebo všichni členové vaší rodiny slaví narozeniny v červenci? Nemusíte volit unáhlená řešení a sahat po půjčce ani po nákupu na splátky. S odloženou platbou se nezadlužíte, jen nákup zaplatíte o něco později.  

PLAŤTE SE SKIP PAY VAŠE VÝDAJE 
 
Chcete získat maximální státní podporu na stavebním spoření, ale nemáte našetřenou dostatečnou částku? Přejete si zaplatit kurz, který vás profesně posune? Potřebujete víc peněz naráz na dovolenou nebo školní pomůcky vašich dětí?  
 
Nerozhodujte se s těžkým srdcem, na co peníze použijete. Nakupujte se Skip Pay kartou a využijte až 50 000 Kč na to, co právě potřebujete. Zaplatit můžete klidně po částech až do 50 dnů. 

Když chcete bezpečně platit na internetu 

Bojíte se na internetu zadávat údaje vaší platební karty, aby nedošlo k jejímu zneužití, nebo platit předem za zboží, které jste si ani pořádně neprohlédli? Nemusíte hradit drahou dobírku a vyhýbat se on-line nákupům. Odložená platba vás nic nestojí a své platební údaje nikam nezadáváte. Objednané zboží zaplatíte až po doručení. Klidně i převodem na účet. 

Když chcete prodlouženou záruku na spotřebiče 

Pračka, lednička, myčka, telefon… Taky máte občas pocit, že jsou naprogramované, aby se vám rozbily těsně po 2leté záruce? S odloženou platbou se toho bát nemusíte. Zdarma získáte prodlouženou záruku na 3 roky. Výrobci si na vás se svými triky jen tak nepřijdou. 

JAK FUNGUJE ODLOŽENÁ PLATBA
 
V partnerských e-shopech při výběru platební metody zvolte odloženou platbu Skip Pay. Kurýr vám doručí balíček, vy si zboží v klidu prohlédnete, a co se vám nelíbí, jednoduše vrátíte. Zaplatíte jen to, co si necháte. 
 
Pokud máte účet Plus od Skip Pay, stejným způsobem nakoupíte kdekoli, kde se dá platit kartou. K účtu Plus totiž zdarma získáte kartu Skip Pay, která nabízí stejné výhody jako odložená platba plus ještě něco navíc. 

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 2.33 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x