Nedávno jsme vás informovali, že počet e-shopů, které s námi spolupracují, překročil padesátku. Proto máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o další úspěch – číslo se nám rychle podařilo zdvojnásobit, a tak odloženou platbu MALL Pay nabízí už 100 internetových obchodů. Pojďte se s námi podívat, které z nich to jsou, a zjistit, jak se zapojit do soutěže o 5 000 Kč.

Už od samotného spuštění naší služby usilujeme o to, abyste naši platební metodu mohli využívat v co nejširší paletě e-shopů. Proto navazujeme spolupráci jak s velkými internetovými hráči, tak i s menšími rodinnými podniky, o nichž si myslíme, že stojí za to je vyzkoušet. Naším cílem je, abyste s mallpay nakoupili cokoliv potřebujete, od módy a elektroniky přes hobby produkty až po zážitky. A to se nám daří.

Protože chceme, aby vaše platba online proběhla vždy hladce, každý e-shop, který se objeví na našem seznamu, vždy důkladně prověřujeme. Naším cílem je tak snížit riziko, že se do našeho výběru dostane obchodník, pro kterého zákazník není na prvním místě. Chceme, abyste s naší odloženou platbou byli vždy spokojeni, a proto si vybíráme jen obchody, které to svým sortimentem i přístupem ke klientům umožní.

TIP!
My slavíme, ale odměna čeká na vás. Každého zákazníka, který v průběhu srpna využije odloženou platbu mallpay, zařadíme do slosování. Ze všech účastníků poté vylosujeme jednoho výherce, který od nás dostane poukaz na nákup v hodnotě 5 000 Kč. Ten bude možné využít v jakémkoliv z našich partnerských e-shopů. Že jste nákup s odloženou platbou ještě nevyzkoušeli? Správná chvíle možná nastala právě teď!

Které obchody byste neměli vynechat?

V posledních týdnech jsme mezi partnery, se kterými spolupracujeme, zařadili několik velkých e-shopů. A také značky, které mají takřka kultovní charakter, i menší podniky, které si podle nás zaslouží, aby je objevilo větší množství lidí. Mrkněte na náš výběr e-shopů, které rozhodně stojí za prozkoumání:

CZC.CZ

E-shop, který asi není třeba dlouze představovat. CZC.CZ je druhý největší obchod s elektronikou na českém internetu. Čeká vás v něm nekonečná nabídka zboží, příjemné ceny, férové jednání a rychlé doručení zásilky. 

Žufánek a Rybízák

I když pálenky Žufánek pochází z jižní Moravy a ovocná vína Rybízák ze Slezska, jedno mají společné – jde o české firmy, které si své místo na trhu vybudovaly díky usilovné práci a poctivému přístupu. A to nás baví. Tak na zdraví!

Caresse

Sehnat na internetu spodní prádlo není dnes žádný problém. Ale najít skutečně kvalitní kousky, které skvěle sednou, už může být oříšek. V e-shopu Caresse ale vždy seženete prádlo, které bude jako vaše druhá kůže.

Paperlove

Tužtičky, zápisníčky, samolepky, washi pásky…Ten, kdo propadl kouzlu papíru, moc dobře ví, že žádné zásoby papírenského zboží nejsou dost velké. V e-shopu Paperlove to moc dobře vědí, a tak pro vás vybírají ty nejhezčí kousky.

OUTDOOR-SHOP.CZ

Pokud jste se letos rozhodli strávit dobrodružnou dovolenou v přírodě, potřebné vybavení pořídíte právě tady. E-shop navíc vedou nadšení dobrodruzi a cestovatelé, kteří vám vždy rádi poradí.

Patro.cz se slevou navíc

Vyzkoušejte také e-shop Patro.cz. Aby se vám první nákup ještě více vyplatil, od vaší objednávky nad 500 Kč vám odečteme 200 Kč. Kromě toho, že si uděláte radost, ještě ušetříte.

Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 4.33 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

3 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
Dan

Děkuji za info https://mallpay.cz

Josef Jiřík

Dobrý den. Nemyslím si že by se splnilo mé přání ale napíši to sem. Službu mallpay používám již rok. Rád když to jde objednávám si elektroniku. Bohužel jsem spíše zaměřený na pc komponenty a zde je zádrhel v tom že prodloužená doba odložení platby 30 dní je pouze u objednávek přímo z mall cz a to pokud jsem členem klubu dětí. Nezmiňuji zde Vivantis protože dámskou kosmetiku nevyhledávám. Nejideálnější možnost v mém případě by byla pro získání 30 dní odložení platby provázání účtů mallpay a toho mého účtu na CzcCZ. Z tohoto provázání by nějakým způsobem mohla vzniknout možnost objednat… Číst více »

Karel Hájek

Krásný den, Josefe, moc vám děkujeme za zpětnou vazbu a plně s vámi souhlasíme, i proto usilovně pracujeme na novinkách, které za několik týdnů představíme. Změny se nebudou týkat pouze splatnosti, ale chystáme i mnohem vyšší limity nebo platební kartu. Pokud dovolíte, tak si uložíme vaší e-mailovou adresu a jakmile novinky představíme, tak bychom vás kontaktovali. Zdraví, Karel. 🙂

3
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x