Pokud jste v posledních letech hledali nové bydlení nebo prodávali nemovitost, je pravděpodobné, že budete portál Bezrealitky.cz důvěrně znát. Proto nás těší, že se rozhodl spojit s MALL Pay. Marketingové manažerky Bezrealitky Barbory Gschwengové jsme se zeptali, jaké výhody může odložená platba klientům realitního portálu přinést.

Proč by měl člověk, který hledá bydlení nebo chce prodat či pronajmout nemovitost, zamířit na Bezrealitky?

Hlavní motivací pro naše uživatele je, že s námi ušetří za provizi, kterou by si naúčtovala klasická realitní kancelář – v mnoha případech se jedná o opravdu vysoké částky. To je důvod, proč jsme se pro řadu lidí stali synonymem pro hledání či nabízení bydlení. Na trhu působíme od roku 2007 a každý rok lidem pomůžeme prodat přes 10 tisíc nemovitostí v hodnotě 27 miliard korun a zrealizovat 30 tisíc pronájmů. Např. za loňský rok jsme lidem pomohli ušetřit na poplatcích za prodej či nájem nemovitostí kolem 2 miliard korun. Naší předností je také přehledný web, transparentní a férové jednání a v neposlední řadě i široká nabídka doplňkových služeb.

TIP!

Rozhodli jste se mezi platební metody přidat odloženou platbu. Co vás k tomu vedlo? 

Platba prostřednictvím Skip Pay našim klientům umožní, aby si naše služby, ať už bydlení nabízejí, nebo poptávají, aktivovali hned, ale zaplatili za ně kdykoliv během následujících 30 dnů, a to zcela zdarma.  Díky tomu při objednávání nebudou potřebovat platební kartu a vyhnou se i online platebním metodám, které každému nemusí vyhovovat. Službu pak můžou během dalších dvou týdnů uhradit třeba převodem z účtu.

Bezrealitky.cz spolupracuje s MALL Pay
Ať už nemovitost hledáte, nebo nabízíte, můžete služby Bezrealitky zaplatit s odloženou platbou.

Proč myslíte, že vaši uživatelé možnost platby s Skip Pya ocení?

Odložená platba je v e-commerce stále oblíbenější a je nejrychleji rostoucí platební metodou současnosti. Kromě toho také dokáže usnadnit život – například ve chvíli, kdy se klientovi před výplatou nehodí žádné další okamžité výdaje. Protože si dlouhodobě zakládáme na transparentnosti a jasných garancích, přišlo nám zajímavé nabídnout uživatelům možnost platit za naše služby až poté, co je využijí. Bydlení je navíc téma, které řeší všichni napříč sociálními a věkovými vrstvami či skupinami. Bylo pro nás tedy důležité nabídnout nástroj, který pomůže i těm, kteří se v online prostředí nepohybují úplně sebejistě.

TIP!
S odloženou platbou na cesty? Vydejte se na výlet s Leo Express.

Co všechno půjde v rámci služeb Bezrealitky s odloženou platbou zaplatit? 

Uživatelům našeho portálu nabízíme různé balíčky, které jim usnadňují prodej, pronájem i vyhledávání nemovitostí. Inzerentům umožňujeme, aby se jejich nabídka zobrazovala na výhodnějších pozicích, ale poskytujeme jim i další placené služby. Mezi ně patří například profesionální nafocení nemovitosti, ověření bezdlužnosti zájemce o bydlení, právní služby, energetický štítek nebo úklid nemovitosti. A pro zájemce o bydlení zase máme předplacený Premium účet, díky němuž se jim nabídky zobrazují přednostně, mohou reagovat na všechny inzeráty, a navíc jsou pro potenciální pronajímatele důvěryhodnější. Se Skip Pay bude možné zaplatit kterýkoliv z inzertních balíčků, předplacený uživatelský účet i další nadstavbové služby.

Služby Bezrealitky.cz s odloženou platbou
Našli jste, co jste hledali? Stěhování může začít!

 Pro koho je odložená platba z vašeho pohledu vhodná? 

Především pro uživatele, kteří neradi platí za služby v předstihu, zákazníky, kteří nejsou zvyklí v online prostředí využívat platební kartu, nebo lidi, kteří chtějí nakoupit jen na pár kliků. Při hledání nemovitosti k nákupu nebo pronájmu přitom často rozhodují doslova minuty, u těch nejzajímavějších inzerátů se majitel se zájemci spojuje již první hodiny od vložení a k dohodě zpravidla dospějí za několik dnů. Proto chceme možnost rychlé reakce umožnit co nejvyššímu počtu lidí a odložená platba se nám zdá jako vhodný způsob, jak toho dosáhnout.

TIP: Máte už pronájem a hledáte inspiraci? Podívejte se na několik tipů, jak si bydlení v pronájmu zpříjemnit.

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x