Nepatříte mezi milovníky podzimních plískanic a rádi byste si prodloužili léto v teplých krajinách, nebo chcete tuto část roku využít k prozkoumávání malebných koutů České republiky? Podzimní dovolená má spoustu výhod. Jaké to jsou?

Podzimní dovolená u moře 

Nevěříte, že má podzimní dovolená své nezaměnitelné kouzlo? Přesvědčte se sami. 

  • Za málo peněz hodně muziky. Mimo hlavní turistickou sezónu seženete levnější letenky, ubytování, ale i celé zájezdy. Ceny na místě už také nebudou tak vyšponované, takže suvenýry nebo vstupy do památek získáte téměř za pakatel.  
  • Žádná úmorná vedra. Letní parna v Evropě už ustoupila a v destinacích panují příjemné teploty ideální pro aktivní dovolenou. Naplno se tak můžete věnovat činnostem, které jsou v sezóně téměř nemožné — pěším túrám, horské cyklistice nebo třeba procházkám po městě v pravé poledne. 
  • Nikde ani noha. Nemusíte si v šest ráno rezervovat ručníkem lehátko na pláži ani čekat na uvolnění stolu v oblíbené kavárně. Na davy turistů už nenarazíte a dovolenou si tak můžete vychutnat plnými doušky. 
  • Poznáte to, co neznáte. Podzim je pro poznávací zájezdy a návštěvu památek jako dělaný. Danou krajinu poznáte takovou, jaká skutečně je. 
TIP!
TIP: Kam na podzimní dovolenou, pokud chcete vyrazit za teplem a užít si čvachtání v moři? V některých zemích sezóna v tuto dobu teprve začíná. Vyrazte třeba do Afriky, Asie nebo jižního Středomoří. Zájezd si navíc můžete koupit na Třetinu.
PODZIMNÍ DOVOLENÁ V ČR 
 
Nejen zahraniční dovolenou je člověk živ. I doma je hezky. Staňte se proto turistou ve své vlastní zemi a prozkoumejte nová zajímavá místa. K návštěvě vzdálenějších koutů naší republiky využijte třeba podzimní prázdniny. 
TIP!
TIP: Nezapomeňte si na své cesty přibalit Skip Pay kartu. Placení s ní je mnohem bezpečnější než s běžnou platební kartou, a za výběr z bankomatu v zahraničí nezaplatíte ani korunu. 7 důvodů, proč mít Skip Pay při cestování po ruce najdete v tomto článku.

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 3.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x