Herní konzoli, kterou jste si dlouho přáli, mají nyní v akci. Vy ale máte před výplatou a váš účet zeje prázdnotou. Smiřujete se s tím, že o vytouženou věc přijdete? Nemusíte. Odložená platba vám pomůže překlenout dobu, kdy zrovna máte hluboko do kapsy a přinese vám i další výhody.

Zná to snad každý. Potřebujete si něco koupit, máte týden před výplatou a na kontě moc peněz nezbývá. Šaty si chcete vyzkoušet, abyste měli jistotu, že vám padnou jako ulité. Vybraný stůl je nutné postavit v obýváku, abyste věděli, že se vám do bytu skutečně hodí. Jak to řešit? Můžete si vzít půjčku před výplatou a zaplatit za ni velké úroky. Naštěstí ale existuje mnohem lepší řešení, kdy si zboží v klidu objednáte, prohlédnete a zaplatíte za něj až později. A nedáte za to ani o korunu víc.

Neplaťte za zboží předem

Raději využijte odloženou platbu. Zboží z e-shopu tak zaplatíte až do 30 dní. Můžete si ho v klidu prohlédnout, vyzkoušet a uhradíte jen to, co si skutečně necháte. A když něco nesedne? Zboží vrátíte na pár kliknutí do telefonu a nemusíte čekat, až vám e-shop vrátí peníze.

Žádné čáry přes rozpočet. Plaťte jen tolik, kolik se vám zrovna hodí
Žádné čáry přes rozpočet. Plaťte jen tolik, kolik se vám zrovna hodí

Dejte sbohem drahé dobírce

Neradi platíte za zboží před doručením? Tak to vás dobírka vyšla už na pěkných pár korun. Zkuste to radši jinak — za odloženou platbu nedáte ani korunu navíc. A pokud si zdarma pořídíte náš balíček MAXI, získáte na zaplacení až 50 dní, prodlouženou záruku, pojištění proti rozbití i krádeži a spoustu dalších výhod.

Mějte pojistku proti podvodným e-shopům

Možná jste slyšeli historky o nákupech z e-shopů, kdy lidé neviděli ani zboží, ani peníze a na pokusy o kontaktování nikdo nereagoval. Tohle vám díky odložené platbě nehrozí.

Za zboží neplatíte předem a nikam neuvádíte číslo své platební karty. Nestane se tak, že vám podvodný e-shop vybílí všechny vaše úspory. Se Skip Pay navíc nakoupíte pouze na prověřených e-shopech, kterých je přes 13 tisíc.

Kolik vás to bude stát?

Nula nula nic. Opravdu.

  • Registrace do Skip Pay (kvůli autorizaci nákupů) za 0 Kč.
  • Platba za využití odloženky za 0 Kč.
  • Splacení nákupu do 30 dnů po doručení (do 50 dní s balíčkem MAXI) za 0 Kč.

Nakupujte bez starostí a placení předem. Nakupujte chytře se Skip Pay.

Hodnocení článku:

(12 hlasů, průměrné hodnocení: 4.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x