Herní konzoli, kterou jste si dlouho přáli, mají nyní v akci, bohužel ale máte před výplatou a váš účet tak zeje prázdnotou. Smiřujete se s tím, že o vytouženou věc přijdete? Nemusíte. Odložená platba vám pomůže překlenout dobu, kdy máte zrovna do kapsy hluboko. A jsou s tím spojeny dokonce i další výhody.

Zná to snad každý. Občas se stane, že si potřebujete něco koupit, a zrovna máte týden před výplatou, na kontě moc nezbývá. Nebo si ty šaty potřebujete vyzkoušet, případně ten bezvadný stůl postavit v obýváku, abyste skutečně věděli, že se do bytu hodí. Nula na kontě, šaty i stůl v nedohlednu. Můžete si vzít půjčku před výplatou a zaplatit za to velké úroky. To ale nebude třeba, existuje lepší řešení – obojí si v klidu objednáte a zaplatíte až později. A nedáte za to ani o korunu víc.

Placení odložte

V kamenném obchodě vám na dluh (nemyslíme splátkový prodej) nic nedají. Internetové obchody jsou v tomto ale napřed, řada z nich totiž již nabízí tzv. odloženou platbu. Co to je? Právě pro situace, které byly popsány výše, tedy přechodný nedostatek peněz nebo když si potřebujete něco vyzkoušet nebo se podívat, jestli vám zboží vyhovuje i po jiných stránkách, je fajn, že za zboží nemusíme hned platit. Prostě si ho vyzvednete, nebo vám ho dovezou, nemusíte platit dobírku, nebo třeba předem kartou. Zjistíte, jestli je produkt tím pravým, vyzkoušíte ho a máte třicet dní na rozmyšlenou. A když vám přijdou peníze na účet dřív, nebo se finálně rozhodnete, že bez těchto šatů či stolu v obývacím pokoji nemůžete existovat, zaplatíte. Jde to klasicky kartou online nebo i bankovním převodem na účet Skip Pay.

Odložená platba vám umožní platit až do 14 od doručení zboží z eshopu
Nemáte na účtu dostatek peněz a potřebujete si něco koupit na internetu? Zkuste odloženou platbu

Poplatek ne!

Možná se u některých e-shopů nebo firem, které nabízejí finanční služby, ještě setkáte s podobnou nabídkou. Ale ouha, není to zadarmo. Za odklad platby si účtují poplatek. Nebylo by chytré takto postupovat. Spíš si najděte firmu, která nabízí flexibilní pomoc při nakupování on-line zdarma, je to například Skip Pay. Považují totiž svou službu za zcela normální a běžnou, takže proč si účtovat nějakou částku za odloženou platbu navíc? Nejde přece o nějakou půjčku s úrokem. Vše je opravdu zdarma. A benefity se netýkají pouze samotného placení. Spolu s odloženou platbou mimoto můžete získat také výhodnou nabídku pojištění nebo prodloužené záruky. I zde pak bude záviset jenom na vás, pro co se rozhodnete. Kvalitní zákaznický servis se snad již brzy stane standardem, a právě služby jako je odložená platba či prodloužená záruka k němu jednoznačně patří. Prozřetelně uvažující firmy jsou si navíc vědomé toho, že do klientů se prostě vyplatí investovat. Spokojený zákazník se rád vrátí.

Nedůvěra? Není na místě

Možná jste slyšeli hrůzné historky o nákupech z e-shopů, které nakonec skončily u soudu. Lidé viděli na webu zlevněné zboží, zaplatili ho předem, a pak čekali a čekali. Nakonec to skončilo tím, že neviděli ani zboží, ani peníze a linka e-shopu zvonila marně. Nikdo jí nezvedal, na e-maily nikdo neodpovídal.

Tohle vám díky odložené platbě nehrozí. Vaše peníze předem nikdo požadovat nebude. Vy budete skutečně platit kdykoliv do 30 dnů od převzetí zboží. Můžete být v naprostém klidu, během té doby budete mít dostatek času na to, abyste si rozmysleli, jestli si objednávku necháte.

A když si to rozmyslíte a nebudete zboží chtít? Nic se neděje. Prostě ho zabalíte a pošlete zpět do e-shopu. A stejně jako v případě jiných nákupů na internetu, nemusíte nijak vymýšlet a zdůvodňovat, proč se vám ho zaplatit nechce, nebo se nehodí, či cokoli jiného. Nechcete, do 30 dní vrátíte a tím to celé skončí. Některé e-shopy mají navíc často prodloužené doby na vyzkoušení, např. i 50 dní.

Pro koho a za kolik?

Možná vás napadla otázka, zdali tato finanční služba není jenom po někoho nebo jestli nebude nějak prověřována vaše koupěschopnost. Otázka je na místě, odpověď nasnadě. Odloženou platbu může využít prakticky kdokoliv, kdo projde krátkým a nenáročným scoringem a ověřením přes sms a následně mít dobrou platební morálku. Jedním z velkých rozdílů oproti půjčkám je třeba ten, že se nedíváme do registrů. 

A nakonec si úplně pro jistotu můžeme zopakovat kolik co stojí:

  • Registrace (musíte nějaká data a kontakty uvést, aby se nákupy daly autorizovat) za 0 Kč.
  • Platba za zboží přes uvedenou službu za 0 Kč.
  • Zaplacení do doby splatnosti (tedy do 30 dnů po obdržení zboží) za 0 Kč.

Nakupujte bez starostí a placení předem, zkuste Skip Pay.

Hodnocení článku:

(11 hlasů, průměrné hodnocení: 4.64 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
nejstarší
nejnovější nejoblíbenější
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x