Konec letních prázdnin a začátek nového školního roku se jako vždy nese ve znamení příprav a plánů, co, kdy a kde nakoupit. Pořízení školních pomůcek, oblečení a obuvi bývá finančně i časově náročné. Pojďte na to letos jinak a vybavte své děti do školy bez stresu a výhodně.

Zpátky do školy s úsměvem 

Kde najít slevy pro školáky a jaké školní potřeby opatřit? 

  • Neběhejte z obchodu do obchodu, ale pořiďte vše potřebné na jednom místě a z pohodlí domova. Nakupte školní aktovku, přezůvky, psací i výtvarné potřeby na pár kliknutí. Ušetříte tak čas i peníze za dopravu. 
  • Usnadněte si domlouvání se svými ratolestmi a naučte je mít pojem o čase. Pořiďte jim digitální nebo chytré hodinky, díky kterým se potkáte přesně v tolik hodin, v kolik potřebujete. 
  • Doplnit je potřeba nejen školní pomůcky, ale i oblečení a obuv. Udělejte průvan v šatníku svých dětí a dokupte jim vše potřebné za zlomek ceny.  
  • Dodržování pitného režimu a dostatek potřebných vitaminů a minerálů je pro správný vývoj dětí naprosto stěžejní. Připravujte jim proto do školy zdravé svačinky, do kterých se s chutí zakousnou. 
     
  • Po učení zábava. Dejte dětem dostatek prostoru na odpočinek u zajímavých knížek, her nebo u interaktivních hraček pro všechny věkové skupiny.  
  • Doba jde kupředu a vzdělávání se čím dál víc přesouvá do online prostoru. Vybavte proto svého studenta novým mobilem, laptopem nebo digitálním zápisníkem, aby držel krok se svými spolužáky. 
Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů
Získejte zdarma až 50 dní na zaplacení všech nákupů

Něco pro rodiče 

  • Byly pro vás letní prázdniny hrou o přežití, kdy jste kombinovali celodenní péči o děti a zaměstnání? Naberte potřebné síly do dalšího období a vyrazte za krátkým dobrodružstvím, na wellness nebo eurovíkend. 
  • Děláte pro své děti první poslední, ale na sebe často zapomínáte? Udělejte si radost a odměňte se originálním dřevěným šperkem, hodinkami nebo brýlemi.  

Hodnocení článku:

(8 hlasů, průměrné hodnocení: 2.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x