Možná vám jde ze všech doplňkových pojištění hlava kolem a přemýšlíte, jestli to nejsou jen vyhozené peníze. Abyste se snáze zorientovali, připravili jsme pro vás přehled pojištění, která stojí za to mít.

Pojištění platební karty

Ztráta nebo krádež platební karty vás může přijít draho. Díky pojištění platební karty dostanete zpátky peníze v případě, že někdo vaši kartu zneužije, platí s ní nebo z účtu vybere peníze. Pojištění karty často pokrývá i pojištění osobních věcí, které vám zmizely společně s kartou, např. kabelky, peněženky a mobilu.

TIP!
TIP: Plaťte virtuální Skip kartou, kterou máte nahranou v mobilu. K té se nikdo jen tak nedostane a vy tak nemáte co ztratit.

Pojištění internetových rizik

Online nákupy s sebou nesou různá nebezpečí — zneužití osobních a platebních údajů, problémy s nedodáním zboží, dodání poškozeného zboží nebo zamítnutí oprávněné reklamace. V online světě je často těžké domoci se svých práv.

TIP!
TIP: Bojíte se, že vám zboží zakoupené přes internet nedorazí? Plaťte se Skip Pay a zaplaťte až po doručení. Co nepřijde, neplatíte.

Pojištění odpovědnosti

Věděli jste, že zodpovídáte nejen za sebe, ale i za své děti a zvířata? To se vám může prodražit v případě, že někdo z vás způsobí ostatním škodu na zdraví nebo majetku. Pojistku „na blbost” využijete třeba když vaše dítě rozbije v obchodě televizi, vytopíte souseda, na svahu se srazíte s jiným lyžařem nebo váš pes rozkouše kolegyni lodičky.

Pojištění odpovědnosti se vztahuje i na řádění vašich domácích mazlíčků.

Pojištění majetku

Tohle pojištění vám poskytne finanční injekci v případě poškození vaší nemovitosti a domácnosti přírodními živly, krádeží, vytopením nebo třeba elektrickým zkratem. K pojištění majetku je vhodné si sjednat i havarijní pojištění při nákupu nového auta, které vám kryje záda pro případ nehody, vandalismu i odcizení vozidla.

Cestovní pojištění

Chystáte se do zahraničí? Cestovní pojištění je nutností, i když cestujete jen po Evropě. Díky Evropskému průkazu zdravotní pojišťovny máte sice nárok na lékařské ošetření, ale další náklady na léčbu si platíte sami. Cestovní pojištění vám pokryje poplatky za hospitalizaci, léky i návštěvu zubaře.

Pojištění nákupů proti krádeži a rozbití

Pojistit si své nákupy se vyplatí. Ukradli vám kolo, vypadl vám mobil z ruky nebo jste zavařili novou vrtačku? S tím vším vám pojištění pomůže. Plaťte Skip kartou a pojištění nákupů máte s účtem Plus na rok zdarma.

TIP!
TIP: Děsíte se toho, že se vám drahé zboží rozbije hned po záruce? S účtem Plus máte zdarma i prodlouženou záruku.

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x