Chystáte se do zahraničí? Skip Pay karta vám na cestách dokáže vytrhnout trn z paty. Máte díky ní rezervu na nečekané výdaje i výběr peněz z bankomatu zdarma. Jaké další výhody vám přináší?

Zaplatíte s ní úplně všude 

Se Skip Pay kartou pohodlně nakoupíte ve všech obchodech, kde přijímají platby kartou. V těch on-line i kamenných. Doma i ve světě. V zahraničí tak nemusíte trávit mládí hledáním nejvýhodnější směnárny nebo bankomatu. Stačí jen přiložit kartu k platebnímu terminálu. 

TIP!
TIP: Založte si zdarma účet Plus. Získáte k němu Skip Pay kartu a slevu 1 000 Kč na váš první nákup.

Placení kartou je výhodnější než výměna peněz 

Při placení kartou v zahraničí získáte výhodnější kurz než při výměně hotovosti ve směnárně, a navíc neplatíte směnný poplatek. Nenoste s sebou zbytečnou hotovost. Kartou dnes zaplatíte i u drobných obchodníků, a když náhodou ne, se Skip Pay kartou vyberete peníze z bankomatu bez zbytečných poplatků.  

JAK FUNGUJE PLACENÍ KARTOU V ZAHRANIČÍ 
 
Placení kartou v zahraničí je stejné jako u nás, jen si musíte dát pozor, v jaké měně schválíte platbu na platebním terminálu. Když budete mít na výběr, jestli platit v korunách, nebo v místní měně, vždy zvolte platbu v místní měně. Převod měn se tak řídí kurzem vaší banky, který je pro vás jednoznačně výhodnější. Pokud v zahraničí zvolíte platbu v českých korunách, převod měn zajišťuje provozovatel terminálu, který si ke směnnému kurzu přihodí ještě marži. 

Výběr peněz z bankomatu v zahraničí je zdarma 

Většina bank účtuje za každý výběr ze zahraničního bankomatu poplatek ve výši desítek až stovek korun. Se Skip Pay kartou se zbytečných poplatků bát nemusíte. Peníze si vyberete z jakéhokoliv bankomatu v zahraničí a nebude vás to stát ani korunu navíc. 

TIP!
TIP: Cestujete do exotiky, ale místní měnu v Česku neseženete? Nemusíte po příletu vyměňovat peníze v první směnárně, na kterou narazíte, a doufat, že vás neošidí. Přibalte si na cestu Skip Pay kartu a bez obav s ní plaťte nebo vybírejte z bankomatu.

Máte rezervu pro nečekané výdaje 

Nevyhovuje vám zamluvený hotel a chcete se přestěhovat do jiného nebo vám uletělo letadlo na cestě domů? I s těmito nepříjemnostmi vám Skip Pay karta pomůže. Máte díky ní rezervu až 50 000 Kč na cokoliv a na rozdíl od kontokorentu za to neplatíte žádné poplatky

placení v cizině
S platební kartou si v zahraničí koupíte suvenýry, kávu i zmrzlinu. 

Placení je bezpečnější než běžnou kartou 

Skip Pay karta není propojená s bankovním účtem, a tak se nemůže stát, že ji někdo zneužije a vyluxuje všechny vaše peníze. Nemusíte se tak bát, že vás vychytralí prodejci podvedou a vy přijdete o všechny své úspory.  

TIP!
TIP: Velké množství hotovosti nechte raději v bance. Pokud peníze ztratíte nebo vám je někdo ukradne, těžko je získáte zpět. Ztracenou kartu ale můžete zablokovat a snížit tak riziko jejího zneužití.

Zaplatíte mobilem i chytrými hodinkami 

Placení virtuální kartou je pohodlné a bezpečné –⁠ a vaši Skip Pay kartu si snadno přidáte do svého mobilu nebo chytrých hodinek. Nehrozí vám tak, že v případě ztráty peněženky přijdete o všechno. Peněženku můžete klidně nechat doma. Platební údaje virtuální karty si kdykoliv zobrazíte v mobilní apce.  

Získáte přehled o svých výdajích 

Díky placení kartou můžete snadno sledovat své výdaje. Při používání hotovosti je často těžké si vzpomenout, za co jste peníze utratili. To se vám při placení se Skip Pay kartou nestane. Budete mít dokonalý přehled o svých financích a dovolená vás tak nepřijde na víc, než máte v plánu.

TIP!
TIP: Založte si účet Plus. Získáte tak až 50 000 Kč na platební kartě, možnost zaplatit své nákupy až do 50 dní a přístup k exkluzivním slevám v oblíbených obchodech.

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 3.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x