Zastihly vás Vánoce nepřipravené nebo jste mezi všemi povinnostmi na některé dárky zapomněli? Neběhejte ve Štědrý den zběsile z obchodu do obchodu a chybějící prezenty jednoduše vyřešte na pár kliknutí do telefonu. Máme pro vás tipy na poukazy, které zaručeně potěší.

Jaké dárky pořídit na poslední chvíli 

Je už pozdě na objednání zboží z e-shopu? Neskákejte v obchodě po první věci, která vám padne pod ruku, a raději nadělte dárkový poukaz. Ten jednoduše zakoupíte online a do e-mailu vám dorazí, než řeknete švec. Voucher vytiskněte, vložte do obálky a vánoční pohoda je zachráněna. 

  • Blyštivé šperky patří mezi oblíbené vánoční dárky. Bojíte se, že se netrefíte do vkusu? Dárkový poukaz je sázkou na jistotu. 
  • Váháte, jestli je lepší nadělit hodinky, šperky, parfém, kosmetiku nebo módní doplňky? S voucherem, za který si obdarovaný vybere dárek na míru, vedle nesáhnete. 
  • Máte doma knihomila, ale knížky od vás stále leží netknuté na poličce? Ušetřete si čas i peníze, a raději mu nadělte poukaz, se kterým si vybere čtivo přesně podle svého gusta. 
TIP!
TIP: Není tištěná knížka to pravé ořechové? Sáhněte rovnou po audioknize, co zpříjemní nejedno čekání v kolonách, nebo elektronické knize, která nezabere žádné místo v batohu.
  • Nevíte, co konkrétně by vašim blízkým udělalo radost? Nadělte jim voucher do e-shopu, kde si vybere úplně každý.
  • Nejhezčí dárek je ten, na který se bude ještě dlouho vzpomínat. Připravte proto překvápko v podobě skoku padákem, jízdy v nadupaném auťáku, pivních lázní nebo třeba masáže v luxusním salónu. 
TIP!
TIP: Pořiďte si balíček MAXI se Skip Pay kartou, nakupte s ní na Slevomatu a cokoliv až do výše 1 300 Kč zaplatíme za vás. Navíc od nás získáte dalších 12× 100 Kč na nákupy kdekoliv.
  • Chcete si po předvánočním shonu dopřát se svými blízkými zasloužený wellness nebo pořádnou lyžovačku? Poukaz na pobyt je sázkou na jistotu. 
  • Přejte si, aby vaše drahá polovička oněměla u stromečku úžasem? Překvapte ji zájezdem do exotiky nebo se společně nalaďte na letní dovolenou za first minute cenu. Se Skip Pay ji navíc pořídíte na Třetinu. 
  • Jak potěšit milovníka zvířat? Nadělte mu voucher, díky kterému si vybere přesně ty kousky do výbavičky, které mu schází.
  • Je obdarovaný často na cestách? Vytrhněte mu trn z paty roční dálniční známkou. Myslet dopředu se vyplatí – za současnou cenu dálničku koupíte už jen do března, pak roční kupony citelně zdraží. 
TIP!
TIP: Zaplaťte dálniční známku novou Skip Pay kartou a za roční kupon v hodnotě 1 500 Kč nedáte ani korunu.
  • Dárek, který nikdy neomrzí? To je předplatné oblíbeného časopisu nebo hudební či streamovací platformy.
TIP!
TIP: Co dát člověku, který nic nechce, ale pomoc druhým mu není cizí? Darujte jeho jménem příspěvek do některé z neziskových organizací.
Když platební kartu, tak nabitou výhodami
Když platební kartu, tak nabitou výhodami

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 3.33 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x