Chcete nakupovat za ty nejlepší ceny? Nemusíte denně trávit hodiny surfováním na internetu a prohlížet jeden e-shop za druhým. Prozradíme vám fígle, díky kterým si pořídíte vyhlédnuté zboží za hubičku.

Jak najít ty nejlepší ceny 

Tipů, kde najít ty nejvýhodnější nabídky a získat exkluzivní slevy, pro vás máme hned několik. Jaké jsou ty nej? 

  • Internetové srovnávače cen. Nekupujte zboží v prvním e-shopu, kde na něj narazíte. Nejdřív si zjistěte, jestli ho někde neseženete levněji. Použít k tomu můžete některý z internetových srovnávačů cen, kam zadáte základní parametry vybraného zboží. Na první pohled tak uvidíte ceny v ostatních e-shopech, možnosti dopravy i uživatelské recenze. 
  • Vyhledávače slev. Ušetřete si čas s vyhledáváním jednotlivých slev. Slevové kódy a akční nabídky najdete na některém z portálů zabývajících se vyhledáváním slev. 
  • Akční letáky obchodů. Chystáte se do svého oblíbeného obchodu? Naplánujte si svůj nákup podle zvýhodněného zboží uvedeného v akčním letáku. Prolistujte si ten, který jste dostali do schránky, nebo si ho prohlédněte online. Na internetu najdete i stránky, které sdružují akční letáky všech obchodů. Snadno tak zjistíte, jestli je požadované zboží někde zrovna v akci.  
TIP!
TIP: Nakupujte se Skip Pay a získejte odměny za každý nákup a exkluzivní slevy ve vybraných obchodech.
  • Mobilní aplikace. Stáhněte si mobilní aplikaci vašeho oblíbeného obchodu nebo apku určenou na srovnávání cen a vyhledávání slev. Nejlepší nabídky si tak můžete vyhledat kdykoliv a kdekoliv. 
  • Sociálních sítě. Sledujte sociální sítě svých oblíbených značek. Jejich slevy a nabídky vám tak neuniknou. Na Facebooku najdete i skupinu, kde si lidé vyměňují nevyužité slevové kódy. 
  • V časopisech. Součástí některých časopisů jsou slevové knížky nebo reklamní nabídky, které by vás mohly zaujmout. 
  • Cashback. Objednejte si zboží z e-shopu přes některý z cashback portálů. Z každého nákupu tak získáte část peněz zpátky.  
Zkuste kartu, s kterou ušetříte. Z nákupů vám vrátíme až 1 000 Kč
Zkuste kartu, s kterou ušetříte. Z nákupů vám vrátíme až 1 000 Kč
  • Odměny. Obchodníci rádi dávají svým zákazníkům slevy za nákup, registraci, doporučení nebo věrnost. Slevu můžete využít buď s věrnostní klubovou kartou, nebo s kódem, který vám přijde e-mailem.  
  • Odběr newsletterů. Přihlaste se k odběru newsletterů a získejte pravidelné informace o slevách, akcích a zajímavých nabídkách vašich oblíbených obchodů. 
jak nakupovat výhodně

Jak nakupovat výhodně a neprodělat 

Zboží ve slevě automaticky neznamená, že je jeho koupě opravdu výhodná. Než zboží koupíte, zjistěte si, jaká je jeho skutečná hodnota. Nestane se vám tak, že ho zbytečně přeplatíte.  

  • Poohlédněte se i u konkurence. Cena vyhlédnutého zboží se může v jednotlivých e-shopech lišit. Před nákupem ji proto porovnejte s ostatními obchody.  
  • Zjistěte dřívější cenu zboží. Obchodníci mají nově povinnost uvádět nejnižší cenu zboží za posledních 30 dní. Umělé navyšování cen před akcí jim tak neprojde. I přesto si ale zjistěte, jak se vyvíjela cena zboží, o které máte zájem.  
  • Nekupujte zajíce v pytli. Uživatelské recenze produktu i e-shopu vám napoví, jestli je nákup opravdu dobrý nápad.  
  • Pořiďte si jen to, co potřebujete. Lákavé slevy mohou vést k unáhleným nákupům. Doma se vám pak může válet spousta věcí, které ve skutečnosti nevyužijete.  
  • Pozor na slovo „až“. V internetových i kamenných obchodech často narazíte na slevy, které dosahují třeba „až“ 80 %. Takto uvedená sleva ale neplatí na všechno a často se vztahuje jen na pár vybraných kousků. Konečnou cenu vybraného zboží si proto raději překontrolujte. Může být citelně vyšší, než jste očekávali. 
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x