Skip Pay má za sebou další úspěšný rok, který se nesl ve znamení inovací a velkých změn. Upevnili jsme naši pozici v oblasti BNPL plateb a zároveň efektivně reagovali na potřeby našich klientů i obchodních partnerů. Které hlavní milníky nás provázely rokem 2023?

Nové obchodní spolupráce 

Navázali jsme spolupráci s novými obchodními partnery, jako je Niceboy, Be Lenka, Invia nebo Gorenje. Díky této expanzi do různých odvětví jsme zvýšili dostupnost našich služeb a posílili tak své postavení na trhu.  

V loňském roce jsme se zároveň stali součástí dalších e-commerce platforem a platebních bran. Prostřednictvím Shoptet Premium a Fastcentriku teď dopřáváme zákazníkům větší flexibilitu při nakupování. Spuštění nové platební brány TrustPay zase klade důraz na co největší bezpečnost při online platbách. Žhavou novinkou je i možnost nákupu na Třetinu v kamenných prodejnách vybraných obchodníků a s tím související podpora jejich podnikání.  

Ještě silnější obchodní partnerství 

V minulém roce jsme se stali členem Asociace pro elektronickou komerci (APEK) a ještě aktivněji se začlenili do e-commerce komunity. Zároveň jsme slavili úspěchy s našimi stávajícími obchodními partnery. Společným TV spotem s Trenýrkárnou jsme posílili povědomí o naší značce a ukázali, jak spojení dvou odlišných brandů může skvěle fungovat. 

Pro naše klienty jsme ve spolupráci s Mastercard vyjednali exkluzivní soutěž o zájezd do Disneylandu® v Paříži. Společné předvánoční kampaně s předními partnery, jako je Mall.cz, Vivantis, Slevomat, Gorenje, Niceboy, Super Zoo nebo Sportovna.cz, demonstrovaly náš cíl poskytnout lidem lákavý moneyback tam, kde rádi nakupují, a v období, které může být pro jejich peněženky zátěžové. S e-shopem Be Lenka jsme se odhodlaně vrhli na reklamu v metru, která poukázala na benefity nákupu Skip Pay kartou na tomto e-shopu a rozšířila povědomí o naší značce. 

Zajímavé eventy a kolaudace 

V roce 2023 jsme oslavili páté narozeniny a přestěhovali se na novou adresu — sdílíme kanceláře s mateřskou ČSOB. Náš tým stále roste a aktuálně čítá 80 členů, jejichž průměrný věk je 33 let. Věková i osobnostní různorodost přináší do naší práce energii a nové nápady, které se zápalem sobě vlastním probouzíme k životu.  

V loňském roce jsme se také stali součástí významných událostí, jako je International E-commerce Summit, Reshoper a ShopCamp, kde jsme navázali nová (a upevnili stávající) obchodní přátelství s e-commerce komunitou a svezli se na vlně nových trendů. 

Zákazník je u nás až na prvním místě 

A jakými inovacemi jsme v roce 2023 potěšili naše klienty? 

  • Zavedli jsme možnost ukládat si účtenky k jednotlivým nákupům do Zákaznické zóny, takže klient získá skvělý přehled o tom, co, kde a za kolik nakoupil. A už nikdy neztratí účtenku. 
  • Usnadnili jsme nahlašování pojistných událostí, teď to jde přímo přes Skip Pay aplikaci. 
  • Přizpůsobili jsme Zákaznickou zónu tak, aby ji mohli využívat i zrakově hendikepovaní. 
  • Zjednodušili jsme proces ověření identity klientů, což výrazně zefektivnilo registraci. 
  • Zvedli jsme limit odložené platby u neověřených zákazníků na 10 000 Kč, a tím jim umožnili posunout si úhradu i u dražších nákupů. 

A co na to naši klienti? NPS (Net Promoter Score) s hodnotou 84 značí jejich spokojenost a silnou loajalitu, za kterou moc děkujeme! 

Suma sumárum 

Rok 2023 byl pro Skip Pay plný úspěchů a významných kroků vpřed. Naše inovace, spolupráce s partnery i vstřícnost k potřebám klientů ženou Skip Pay plnou parou vpřed. Máme radost, že jste na této cestě s námi, a těšíme se, co nám společně přinese rok 2024. 

TIP!
TIP: Nemáte ještě Skip Pay na svém e-shopu? Z pohledu BNPL je to nejjednodušší řešení na českém trhu! Spojili jsme síly s experty z DX Heroes, kteří nám pomohli s technickou optimalizací našich odložených plateb, a jejich začlenění do e-shopu je tak snazší než kdy dřív. Umožněte svým zákazníkům uhradit zboží až po doručení a vyzkoušení nebo si platbu rozložit na tři části. Nakoupí u vás častěji, utratí víc, a navíc se k vám budou rádi vracet.

Hodnocení článku:

(5 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x