Patříte mezi příznivce online nakupování a zboží si raději prohlédnete v klidu domova, nebo si vše potřebujete osahat a mezi obchodními regály jste ve svém živlu? Porovnali jsme online nakupování a nakupování v kamenných prodejnách. Co je lepší?

Nakupování v kamenných obchodech 

Nakupování v kamenných obchodech má spoustu výhod. Které to jsou? 

  • Nekupujete zajíce v pytli. Zboží si můžete před zaplacením v klidu prohlédnout a vyzkoušet. Nemusíte tak řešit vracení nevyhovujícího zboží. 
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní
  • Zboží máte ihned k dispozici. Potřebujete něco nutně koupit? Zboží z kamenného obchodu si můžete okamžitě odnést domů a nečekáte až na jeho doručení. 
  • Ušetříte náklady na dopravu. Doručení produktů z e-shopu něco stojí. K ceně produktů tak musíte připočítat nemalou částku za dopravu, balné, případně i dobírku. 
TIP!
TIP: Nakupování v kamenných obchodech si můžete usnadnit stylovou taškou na kolečkách, která se hodí nejen do supermarketu.
  • Můžete se poradit. Potřebujete se doptat na parametry produktu nebo vás zajímá odborné doporučení? V kamenném obchodě vám poradí okamžitě. Na podporu e-shopu musíte chvíli počkat. 
  • Užijete si nákupní horečku. Tu pravou atmosféru nákupů, procházení mezi regály a kochání se nabízeným sortimentem zažijete jenom v kamenných obchodech. 

Nakupování online 

Online nakupování je čím dál tím populárnější. A není se čemu divit. Proč na něj lidé nedají dopustit? 

  • Nakupujete z pohodlí domova. Máte málo času, nemůžete fyzicky navštívit obchod nebo se vám nechce převlékat z pyžama? Díky internetovým nákupům nemusíte objíždět obchody, hledat parkovací místa ani se prodírat davem. 
  • Rychle najdete to, co potřebujete. Neběhejte od regálu k regálu, abyste zjistili, jestli mají v obchodě tričko, které splňuje vaše požadavky na barvu, materiál a velikost. Požadované parametry si v e-shopu snadno vyfiltrujete. 
     
  • Zboží můžete do 14 dnů vrátit. Zboží objednané přes internet můžete do dvou týdnů vrátit a peníze dostanete zpět. Toto zákonné právo se na nákup v kamenných obchodech nevztahuje.  
  • Velký výběr produktů. Internetové obchody mají širší sortiment než ty kamenné. Najdete v nich zboží různých značek a snadno porovnáte ceny. 
Zkuste kartu, s kterou ušetříte. Z nákupů vám vrátíme až 1 000 Kč
Zkuste kartu, s kterou ušetříte. Z nákupů vám vrátíme až 1 000 Kč
  • Otevírací doba 24/7. Při nákupu v e-shopech nemusíte řešit otevírací dobu. Nakoupíte v nich kdykoliv a odkudkoliv. 
  • Co potřebujete, to seženete. Není nutné objíždět prodejny a zjišťovat, jestli mají požadované zboží. Jednoduše si to vygooglíte.  
  • Internet nezná hranice. Online nakoupíte zboží z celého světa. A nebude vás to stát další náklady na benzín nebo letenku.  
TIP!
TIP: Nakupujete v zahraničí? Přečtěte si, kdy se vám to vyplatí a na co si dát pozor.
  • Nakoupíte za nejlepší cenu. Máte vyhlédnutý určitý produkt? Díky srovnávačům cen zjistíte, v jakém e-shopu ho seženete nejvýhodněji.  
  • Uživatelské recenze máte po ruce. Zkušenosti ostatních vám pomohou s výběrem zboží i e-shopu, ze kterého budete objednávat. 
  • Doručení přímo ke dveřím. Nemusíte tahat těžké tašky s velkými nákupy. Zboží z e-shopu vám přiveze kurýr přímo k vašim dveřím. 
TIP!
TIP: Rozbitý telefon týden po záruce nebo ukradený počítač vás už nemusí budit ze snu. Pořiďte si balíček MAXI od Skip Pay a získejte na zboží pojištění proti rozbití a krádeži i prodlouženou záruku zdarma.

Hodnocení článku:

(4 hlasů, průměrné hodnocení: 2.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x