Nakup teď a zaplať později. To je heslo odložené platby Skip Pay, díky které mají zákazníci až 50 dní na zaplacení svých internetových nákupů. Odložená platba ulehčuje lidem nákupy a prodejcům zvyšuje tržby. Proč by ji měl nabízet i váš e-shop?

Co je to odložená platba

Odložená platba je platební metoda, kdy objednané zboží zákazníci zaplatí až po doručení a kontrole zásilky. Na rozdíl od dobírky za tuto službu ale nic neplatí. Mají tedy možnost si zboží v klidu vyzkoušet a nemusí se bát nakupovat z dosud neznámého e-shopu. Obchodníci ale na peníze za zboží nečekají. Pošleme jim je obratem.

Výhody odložené platby

Odložená platba Skip Pay přinese vašemu e-shopu spoustu benefitů. Které to jsou?

  • Zvýšíte konverzní poměr. Spoustu zákazníků od online nákupu odrazuje nutnost platby předem nebo poplatek za dobírku. Někteří z nich taky dlouho přemýšlí, jestli jim vybrané zboží sedne, až ho nakonec raději vůbec nekoupí. To s odloženou platbou nehrozí. Lidé u vás budou nakupovat raději, když za zboží zaplatí až po doručení a na platbu mají dostatek času.
O 20 % ČASTĚJŠÍ NÁKUPY

S odloženou platbou roste loajalita vašich zákazníků a také frekvence a objem jejich nákupů. Průměrná hodnota objednávky se zvýší, protože lidé nakupují větší množství zboží, když si jeho platbu mohou posunout. 

Končí vám slevová akce? S odloženkou ji mohou využít i ti, kteří by na nákup těsně před výplatou neměli. Váš e-shop se tak stane pro zákazníky mnohem dostupnější.
  • Získáte konkurenční výhodu. Nabízíte podobné produkty jako vaše konkurence? O tom, kde zákazníci nakoupí, rozhodují často drobnosti. Jednou z nich může být i odloženka, díky které zlepšíte své postavení na trhu.
  • Ubydou vám starosti s dobírkou. Dobírka bývá spojena se spoustou papírování i velkými náklady v případě, že si zákazník zboží nevyzvedne. Odloženou platbou ušetříte peníze vašich zákazníků i čas vašich zaměstnanců.
  • Přilákáte nové zákazníky. Při nákupu v neznámém e-shopu jsou zákazníci opatrní. Odloženka usnadňuje prvotní nákup a zvyšuje pravděpodobnost, že vašemu obchodu zůstanou lidé věrní.
  • Poskytnete VIP služby. Díky odložené platbě dodáte svým zákazníkům něco navíc – a oni se k vám tak budou rádi vracet a doporučovat vás dál.
TIP!
TIP: Čím více možností, tím spokojenější zákazník. Dopřejte zákazníkům možnost si platbu rozdělit na tři splátky. Poskytněte jim k odložence i platbu na Třetinu.
  • Transakce vás skoro nic nestojí. U Skip Pay odložené platby neplatíte nic za aktivaci platby ani žádný měsíční poplatek za službu. Hradíte jenom provizi za realizovanou platbu, která je nižší než za platbu kartou.
  • Peníze vám přijdou obratem. S odloženou platbou Skip Pay mají zákazníci 50 dní na zaplacení nákupu. Vy na peníze ale nečekáte. Hodnotu celého nákupu vám pošleme vcukuletu.
  • Máte reklamu zadarmo. Naši klienti jsou vaši zákazníci. V kampaních a reklamách promujeme partnerské e-shopy, budete tedy vidět na našem webu i dalších marketingových kanálech.
TIP!
TIP: Naši zákazníci si sami vyhledávají e-shopy, na kterých můžou platit se Skip Pay. Díky tomu u vás nakoupí až o 50 % více zákazníků. Pořiďte si Skip Pay na váš e-shop.

Hodnocení článku:

(5 hlasů, průměrné hodnocení: 2.60 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x