Při nakupování na internetu se může stát, že obsah doručeného balíku nesplňuje vaše představy. Zboží pak musíte složitě reklamovat a čekat na vrácení peněz. To se vám s odloženou platbou nestane. Proč byste ji měli při nákupech využívat?

Zboží si v klidu vyzkoušíte

Pokud nechcete trávit čas nekonečným bloumáním po obchodech a hledáním zboží dle vašich představ, jsou internetové nákupy tou pravou volbou. Ušetříte tak nejen čas, ale vyhnete se i stresu z přeplněného nákupáku, a zboží si vyzkoušíte v klidu doma.

TIP!
TIP: Bojíte se, že vám zboží zakoupené přes internet nedorazí nebo nebude podle vašich představ? S odloženou platbou můžete být v klidu. Zboží zaplatíte až po rozbalení.

Co nechcete, neplatíte

Pokud jste si objednali zboží a po rozbalení krabice se nestačíte divit, můžete ho ze zákona do 14 dní vrátit. Nechcete se s e-shopem handrkovat o peníze? Neplaťte za zboží předem a využijte odloženou platbu.

JAK FUNGUJE ODLOŽENÁ PLATBA?

V partnerských e-shopech při výběru platební metody zvolte odloženou platbu Skip Pay. Kurýr vám doručí balíček, vy si zboží v klidu prohlédnete a co se vám nelíbí, jednoduše vrátíte. Zaplatíte jen to, co si necháte.

Pokud máte balíček MAXI od Skip Pay, stejným způsobem nakoupíte kdekoli, kde se dá platit kartou. K balíčku MAXI totiž zdarma získáte kartu Skip Pay, která nabízí stejné výhody jako odložená platba plus ještě něco navíc.
Placení se Skip Pay
TIP!
TIP: Se Skip Pay se nemusíte dlouze rozhodovat, v jakém oblečení zazáříte. Objednejte si víc kousků, a co vám nesedne, bez obav vraťte zpět.

Můžete zaplatit až po výplatě

Pokud vám teče do bot, nutně potřebujete nový kabát nebo dárek pro babičku k narozeninám, a na účtu máte nulu, odložená platba vám vytrhne trn z paty. Teď neplatíte nic. Na zaplacení všech nákupů máte až 50 dní. 

Ušetříte za dobírku

Chystáte se nakoupit z e-shopu, který neznáte? Pak zřejmě nechcete riskovat platbu předem a raději si připlatíte za dobírku. S odloženou platbou vám odpadnou starosti s nedoručením zboží. Co nepřijde, neplatíte.

TIP!
TIP: Nemáte na zaplacení celé útraty? S odloženou platbou můžete zaplatit jen její část. Zbytek si snadno odložíte na další měsíc.

Hodnocení článku:

(1 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x